Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lili Sandu s-a iubit cu soțul Elenei Băsescu! Vezi ce spune despre relația cu Butler

Publicat:

a acceptat sa vorbeasca despre relațiile ei amoroase din trecut dupa ce pe internet au aparut tot felul de speculații.

Pe langa relația de 6 ani cu , iubire de care știe toata lumea, a mai avut cateva legaturi senzuale intreținute cu multa discreție.

”Am iubit doi barbați foarte mult, iar Bogdan este unul dintre ei. Ma bucur pentru el ca și-a gasit jumatatea acum.”

Puțini știu insa ca Lili s-a iubit și cu actualul soț al , . Ce-i drept, a fost o relație scurta,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum gestioneaza Malina Avasiloaie și soțul relația cu cel mic! "Daca eu am o cearta cu Alin, imediat se transmite și in starea lui" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Cum gestioneaza Malina Avasiloie și Alin, soțul ei, relația cu cel mic. Ce face artista pentru ca starea fiului ei sa nu fie afectata, dar și ce spune cantareața despre a doua sarcina. Care dintre cei doi se panicheaza atunci cand baiețelul are o problema.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Are milioane de euro in cont, dar ii plac activitațile de om de rand. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, surprins in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:00, 10.04.2024 - Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, filmat in ipostaze rare. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca, deși tatal lui Bogdan Ionescu are milioane de euro in cont, ii plac activitațile de om de rand.

Cum a inceput relația dintre Diana Matei și soțul ei, Marian Cleante. „Am fugit cu el din țara. Ne-am urcat in tren și am plecat”

17:45, 02.04.2024 - Diana Matei, in varsta de 42 de ani, este casatorita cu Marian Cleante din 2018, dar relația lor dureaza de peste 20 de ani și au impreuna un baiat. Cei doi s-au cunoscut cand artista avea doar 21 de ani, iar parntii acesteia nu au fost de acord cu relația lor, mai ales ca soțul artistei era casatorit…

Star Matinal. Roxana Nemeș, dezvaluiri despre relația cu soțul ei. De ce au fost desparțiți timp de un an: "Nu știam sa..." / VIDEO

09:56, 26.03.2024 - Roxana Nemeș s-a desparțit, in secret, de soț. Artista a spus adevarul despre tot ce se intampla in casnicia ei dupa ce a trecut peste infidelitate. Care au fost motivele pentru care au decis sa se separe.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Lili Sandu, dezvaluiri emoționante despre relația cu Bogdan Stelea: „El a fost prima mea iubire”. De ce nu s-au casatorit VIDEO

17:01, 17.03.2024 - Dupa aproape 20 de ani de cand au avut o relație cu Bogdan Stelea, fosta sa iubita, Lili Sandu, face dezvaluiri emoționante și da din casa lucruri pe care nimeni nu le-a știut pana acum. Cei doi au fost la un pas de a se casatori, dar finalul nu a fost unul fericit.

Lili Sandu, fara perdea. “Era pur și simplu un copil”, spune prezentatoarea TV despre fostul soț

17:10, 15.03.2024 - Lili Sandu (44 de ani) și Bogdan Stelea (56 de ani) au trait o intensa poveste de iubire timp de șapte ani de zile. Cu toate acestea, in 2005, cei doi au decis sa desparta. In prezent, Lili Sandu, prezentatoare TV de la “Vorbește Lumea” (PRO TV), se bucura de o relație de opt ani […]


Ce parere ai despre aceasta stire?