Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ligia, fostă concurentă „X Factor”, a lansat o nouă melodie, „Serenade”, alături de Matteo! Este o invitație la dans! Video

Publicat:

Ligia, fosta concurenta „X Factor”, a lansat o noua melodie, „Serenade”, alaturi de Matteo. Artista a cantat piesa și a vorbit despre aceasta, miercuri, la „ și Dani”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat relația dintre Bia și doamna Anina, dupa emisiunea Mireasa. Fosta concurenta, in vizita la soacra ei / VIDEO

21:30, 25.02.2024 - Dupa ce, in timpul competiției, nu s-au ințeles atat de bine, Bia și doamna Anina au o relație mult mai buna. Fosta concurenta a fost in vizita la soacra ei, care s-a angajat la o librarie. Cat de bine se ințeleg in prezent.

Freddy Stauber a lansat o noua melodie dedicata orașului natal, Lugoj

14:30, 19.02.2024 - Muzicianul Freddy Stauber a lansat recent o noua melodie dedicata orașului sau natal, Lugoj, piesa „Alergand iar spre rau” avand parte de o un videoclip care cuprinde filmari din orașul de pe Timiș. In decursul anilor, artistul care traiește de mai multe decenii in Germania a dedicat orașului sau natal…

BlueSky este acum deschis tuturor. Cui ii pasa?

15:36, 08.02.2024 - Bluesky, platforma de social media și microblogging lansata anul trecut de co-fondatorul Twitter , Jack Dorsey, a ieșit din faza in care permitea inregistrarea doar pe baza de invitație, și este acum disponibila oricui vrea sa iși faca un cont. Timp de mai bine de un an, Bluesky a fost in faza beta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?