Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#Life Style: Cum să gătești ouăle ca un adevărat bucătar

Publicat:

Nimic mai simplu decat sa gatesti oua la mic dejun, dar nu intotdeauna pot sa iti iasa si gustoase. 

Pentru ca oul sa nu miroase sulfuros si sa nu se sfarame, gateste-l la foc tare pana cand apa incepe sa fiarba. Dupa care, ia cratita de pe foc si las-o sa stea zece minute pentru un galbenus cremos si 14 minute pentru unul ferm. Inainte de a curata oul, scalda-l neaparat sub jetul de apa rece.

Atunci cand prajesti oua ochiuri, tigaia trebuie sa fie bine incinsa, iar peste ea adauga un capac.

Daca iti place scrobul, amesteca permanent in timp ce gatesti la foc mic, pentru…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie

14:01, 02.05.2024 - Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, in Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi oua sa foloseasca doar…

Avertisment ANPC: Nu vopsiți ouale cu vopsea pentru textile sau pentru alte destinații

12:20, 02.05.2024 - Directorul general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, afirma ca la vopsirea oualor nu trebuie utilizata vopsea pentru alte destinatii, cum ar fi cea tipografica sau pentru textile, deoarece acestea pot prezenta un real pericol pentru sanatate. El a recomandat…

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine in Joia Mare: 'Atenție, poate prezenta un real pericol' / Care este leguma ideala pentru a vopsi ouale

11:56, 02.05.2024 - Nu folosiți vopsea tipografica sau pentru textile la vopsirea oualor, acestea pot reprezenta un real pericol pentru sanatate, atrage, in Joia Mare, atenția Paul Anghel, director in cadrul ANPC.

ATENȚIE! Marți, 30 aprilie, RESTRICȚII de CIRCULAȚIE in MALAIA și VOINEASA

08:35, 30.04.2024 - Restricții de circulație din data de 30.04.2024,in funcție de condițiile meteo: - Pe sectorul de drum DN 7A, km 26+000 – km 27+200, in extravilanul localitații Malaia, se lucreaza la ranguire versanți intre orele 08:00 – 16:00. Circulația rutiera se inchide/deschide in reprize de max.20 minute dirijata…

Test pentru cei cu adevarat atenti. Poti sa iti dai seama care este greseala din imaginea cu doua prietene care servesc micul dejun?

19:11, 17.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test de atenție sub forma unui material prin care iți poți evalua abilitațile cognitive. Sarcina ta este sa identifici greșeala din imaginea cu cele doua prietene care servesc prima masa a zilei. Ce condiții trebuie sa respecți pentru a rezolva problema. Test de atenție…

Apare o noua stațiune cu bai sarate la 35 de minute de Cluj-Napoca. Sarea de sub Cluj este exploatata turistic

12:50, 17.04.2024 - Comuna Jucu are planuri de a deschide o stațiune cu bai sarate, pentru a profita de faptul ca in localitate sunt lacuri cu apa sarata. Sarea este pe tot traseul Cluj-Napoca - Apahida - Cojocna - Jucu și acolo unde sunt lacuri apa este extrem de sarata și de sanatoasa.Investițiile in stațiuni sunt extrem…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?