Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Buble, probleme de sănătate. Iubita lui Răzvan Simion şi-a anulat concertele

Publicat:

"Nu am fumat niciodata, nu pot nici macar sa suport fumul de tigara. M-am trezit foarte ragusita de dimineata. Fac si un tratament acasa si weekendul acesta vreau sa iau o pauza vocala. Nu o sa mai cant in seara asta, pentru ca asa cum am spus sunt ragusita si nu vreau sa-mi fortez corzile vocale. Nu am racit, ci doar sunt putin ragusita", le-a spus prietenilor virtuali.

Vezi si: , dezvaluiri intime din caminul conjugal. "Am o viata de poveste. Razvan se ocupa de atmosfera romantica"

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anxietatea, depresia si tulburarile emotionale, principalele probleme de sanatate mintala ale copiilor

15:45, 30.05.2024 - Anxietatea, depresia si dificultatile parentale sunt principalele cauze pentru care copiii au apelat la serviciile de terapie psihologica si sprijin psiho-emotional ale Salvati Copiii Romania.

Vlad Stoica - Ne bucura calificarea lui Duchampt la JO, mai ales ca el a avut probleme de sanatate

18:40, 27.05.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Triatlon, Vlad Stoica, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca se bucura de calificarea lui Felix Duchampt la Jocurile Olimpice de la Paris cu atat mai mult cu cat in ultima perioada s-a confruntat cu probleme de sanatate, el fiind sub tratament pentru tromboza venoasa.

Medic, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: "Ma intereseaza sa nu apara alte complicatii. E un pacient fragil care poate sa puna probleme"

10:25, 15.05.2024 - Directorul medical de la ”Matei Bals”, dr. Adrian Marinescu, spune ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic este una buna, insa, totusi, este un pacient fragil care poate pune probleme, avand in vedere varsta si bolile cronice pe care le are.

Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate! Oana Lis este disperata: ”Mi-a parut foarte rau” / VIDEO

16:11, 09.05.2024 - Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate. Alaturi de el este Oana Lis, care face tot ce poate pentru a-l ajuta și a-l face sa uite de necazuri. Cei doi au trecut prin momente grele de Paște, iar acum Oana Lis a facut un apel disperat pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a spus din ce caștiga cei mai mulți bani. Are mai multe surse de venit: „Din asta traiesc”. A fost și bona copiilor unui politician

16:56, 13.04.2024 - Lidia Buble e una dintre cele mai cunoscute și indragite cantarețe din Romania, cu milioane de fani pe rețelele de socializare. Intr-un interviu sincer pentru unica.ro, artista a recunoscut ca are mai multe surse de venit, nu caștiga bani doar din muzica. In varsta de 30 de ani, Lidia Buble a cunoscut…

Liviu Dragnea a recunoscut ca a avut mari probleme de sanatate. Fostul liderul PSD: „Am intrat aproape mort”

22:10, 25.03.2024 - Liviu Dragnea a recunoscut. Celebrul om politic a avut probleme mari de sanatate, care au fost aduse in atenția publicului din nou. Cu ce complicații s-a confruntat, de fapt, și de ce a ajuns sa aiba asemenea probleme. A scapat ca prin minune. Liviua Dragnea, probleme grave de sanatate Liviu Dragnea…

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.


Ce parere ai despre aceasta stire?