Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul PSD Cluj Horia Nasra: „Alin Tișe a fugit de vicepremierul Grațiela Gavrilescu!. Clujul riscă să fie îngropat de gunoaie”

Publicat:

&"Le solicit consilierilor județeni, indiferent de culoarea politica, sa-i ceara demisia președintelui Alin Tișe. Fuga de responsabilitate a Executivului județean risca sa îngroape județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca în gunoaie.

Este inadmisibil ca președintele Consiliului Județean Cluj sa se baricadeze în insituție și sa refuze orice dialog cu reprezentanții statului român,&" a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

De asemenea, deputatul social-democrat îi solicita și lui un punct de vedere pertinent în…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petiție - Vrem verificarea Autorizației de Construire a „metroului” din Cluj-Napoca!

16:41, 23.05.2024 - Activiștii civici clujeni solicita verificarea Autorizației de Construire a „metroului” din Cluj-Napoca dupa ce la inceputul saptamanii, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise a semnat, autorizatia de construire pentru trenul metropolitan, magistrala de peste 23 de kilometri, cu 19 statii. „Avand…

Consiliul Județean a finalizat modernizarea Drumului Baișorii

13:26, 21.05.2024 - DJ 107M, care leaga DN1/E60 la Luna de Sus de limita cu județul Alba, in localitatea Buru, a fost predat, oficial, comunitaților pe care le traverseaza Consiliul Județean Cluj a dat in funcțiune Drumul Baișorii, respectiv drumul județean DJ 107M Luna de Sus – Vlaha – Savadisla – Lita – Liteni – Sacel…

Liberalul Mircea Abrudean, in prag de alegeri: „Clujul este campion la fonduri europene și reprezinta un etalon de performanța in țara”

17:06, 17.05.2024 - Secretarul General al Guvernului Romaniei, clujeanul Mircea Abrudean, susține ca realizarile lui Emil Boc la primaria Cluj-Napoca și ale lui Alin Tișe la Consiliul Județean Cluj sunt unele palpabile și recunoscute cu cifre, nu doar discursuri de campanie precum in cazul altora.

Afacerea Andei Adam nu a prea mers la Cluj! Și-a inchis clubul de fițe dupa doar doi ani de la deschidere!

23:35, 07.05.2024 - Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cantarețe de la noi din țara, impreuna cu logodnicul sau au deschis in anul 2022 un club de fițe in Cluj-Napoca, dar se pare ca afacerea nu a prea funcționat. La doar doi ani de la deschiderea spontoasa, localul s-a inchis, iar spațiul de 260 de mp este scos…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Cum și-au aranjat candidaturile prefectul George Lazar și deputatul Laurențiu Leoreanu

12:40, 01.03.2024 - Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a lansat ieri candidatii liberali la primaria municipiilor Roman și Piatra Neamt, dar si candidatura la presedinția Consiliul Judetean Neamț, dar nu a știut ca totul a fost o regie pusa la cale de prefectul George Lazar și deputatul Laurențiu Leoreanu. Presedintele PNL Nicolae…

Liderul PNL Cluj pune capat speculațiilor: „Emil Boc și Alin Tișe vor candida pentru noi mandate”

11:25, 28.02.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda se arata convins ca primarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Consiliului Județean Cluj vor candida la alegerile locale pentru noi mandate in funcțiile deținute la ora actuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?