Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul clanului Duduianu, într-o ipostază jenantă / Cui i-a țeapă celebrul interlop!

Publicat:

Duduienii care aruncau „fara numar” pe la chefurile cu lautari au ajuns sa traga țepe pana și operatorilor de telefonie mobila, celebrul Anaser fiind obligat, recent, sa-și plateasca facturile, in caz contrar urmand sa fie executat silit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul interlop Costel Corduneanu a murit in spital, in urma unei operații dificile la inima

16:20, 15.04.2024 - Seful clanului Corduneanu din Iasi, Costel Corduneanu, a murit dupa ce a stat internat timp de cateva saptamani intr-un spital din Targu Mures, unde a suferit o interventie chirurgicala dificila la inima.

Cine este soția lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Moldova s-a casatorit in 2023 cu o femeie mai tanara cu 20 de ani decat el / FOTO

13:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor! Costel Corduneanu a incetat din viața recent și a lasat in urma o familie frumoasa. Celebrul lider din Iași s-a casatorit in anul 2023 cu iubita lui, o bruneta frumoasa, cu 20 de ani mai tanara decat el! Iata cine este Grațiela Cercel!

Liviu Dragnea a recunoscut ca a avut mari probleme de sanatate. Fostul liderul PSD: „Am intrat aproape mort”

22:10, 25.03.2024 - Liviu Dragnea a recunoscut. Celebrul om politic a avut probleme mari de sanatate, care au fost aduse in atenția publicului din nou. Cu ce complicații s-a confruntat, de fapt, și de ce a ajuns sa aiba asemenea probleme. A scapat ca prin minune. Liviua Dragnea, probleme grave de sanatate Liviu Dragnea…

CONTROVERSA Liderul interlop roman Sanyi Negus eliberat din inchisoare dupa aproape 16 ani

09:50, 13.03.2024 - A fost condamnat in Italia in urma unei confruntari cu proxeneți albanezi, care s-a soldat cu moartea unei persoane. The post CONTROVERSA Liderul interlop roman Sanyi Negus eliberat din inchisoare dupa aproape 16 ani first appeared on Informatia Zilei .

Primele imagini cu Ciprian Pian in libertate. Liderul clanului Duduianu a ieșit din arest / VIDEO

17:11, 17.02.2024 - Au aparut primele imagini cu Ciprian Pian in libertate! Liderul clanului Duduianu a fost eliberat din arest, dupa aproape un an in care a stat in spatele gratiilor. Ciprian Pian este acuzat de tentativa de omor și a mai avut probleme cu legea in trecut.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.

Dan Ciotoi are cancer. Inainte de operație, artistul primise un diagnostic gresit. „Imi era rau, noaptea nu am dormit”

11:55, 16.02.2024 - Celebrul cantareț de muzica populara, Dan Ciotoi, are de dus o grea lupta cu cancerul. Liderul trupei Generic a fost, recent, supus unei intervenții chirurgicale de urgența, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de colon in stadiul al doilea.

Ce a spus Putin la celebrul interviu cu Tucker Carlson – VIDEO

10:00, 09.02.2024 - O infrangere pentru Rusia in Ucraina este “imposibila prin definitie’, a spus presedintele Vladimir Putin intr-un interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, difuzat joi, noteaza AFP. “Pana in prezent, au existat zgomote si strigate despre nevoia de a provoca o infrangere strategica Rusiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?