Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Lia – soția soțului meu” continuă cu sezonul 3. Când va fi difuzat serialul la Antena 1

Publicat:

Producatorii serialului romanesc de la Antena 1, „Lia – soția soțului meu”, continua cu sezonul 3. Actorii care fac parte din distribuția serialului au facut primele declarații despre noul sezon, care va fi difuzat in anul 2024.Producatorii serialului „Lia – soția soțului meu”, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, anunta faptul ca productia a fost reinnoita pentru cel de-al treilea sezon, care va fi difuzat anul viitor la Antena 1. Cu doar patru saptamani inainte de deznodamantul celui de-al doilea sezon din Lia – soția…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Serialul „Lia – soția soțului meu” se incheie cu sezonul 4. Filmarile au inceput deja: „Ultimul capitol al unei povești de iubire unice”

14:15, 08.04.2024 - Serialul „Lia – soția soțului meu”, a fost reinnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii. Filmarile pentru ultima parte a seriei, care vor scoate la suprafața noi intrigi și povești dramatice ce nu par sa iși gaseasca rezolvarea, au inceput deja și va putea fi urmarita toamna…

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

CLANUL. Sezonul final incepe in aceasta seara, iar telespectatorii vor primi noi raspunsuri

17:00, 19.02.2024 - Sezonul final din CLANUL incepe in aceasta seara la PRO TV. Finalul sezonului trei a lasat-o pe Ilinca cu o descoperire pe care trebuie, acum, sa o spuna mai departe.O poveste care a ținut telespectatorii cu sufletul la gura din primul minut. Secvențe care au impresionat prin calitatea cinematografica…


Ce parere ai despre aceasta stire?