Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lewis Hamilton, al șaselea titlu mondial și Scuderia Ferrari (soarele din Formula 1)

Publicat:

​Tocmai a obținut al șaselea titlu mondial (la doar unul singur în urma legendarului ), scriind o noua pagina în istoria Formulei 1. Lewis Hamilton este omul momentului în sporturile cu motor, iar speculațiile din jurul viitorului sau sunt alimentate acum chiar de , conducatorul celor de la Mercedes. "Ferrari este precum soarele în Formula 1", a precizat austriacul, lasând loc multor interpretari cu aceasta declarație.
Al șaselea titlu mondial, al treilea la rând. Lewis este pe val, iar recordul lui

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Obiectivul lui Lewis Hamilton odata cu trecerea la Scuderia Ferrari

11:36, 08.05.2024 - Lewis Hamilton nu mai simte gustul victoriei de trei ani, dominația RedBull fiind una categorica in Formula 1. Cu un monopost Mercedes incapabil sa se mai bata pentru locul unu, britanicul a ales sa faca pasul din 2025 spre Scuderia Ferrari.

Mutarea momentului din Formula 1: Iși negociaza plecarea de la RedBull

09:45, 26.04.2024 - Adrian Newey este unul dintre arhitecții dominației RedBull din Formula 1, de numele acestuia legandu-se (intr-un fel sau altul) titlurile mondiale cucerite de Sebastian Vettel (patru la numar) și Max Verstappen (are trei deja și se indreapta spre al patrulea). Presa de specialitate anunța ca inginerul…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.

Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Hamilton

15:00, 27.03.2024 - Intr-un viraj surprinzator pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare ca va schimba culorile din sezonul 2025, trecand de la Mercedes la Ferrari, iar locul sau la echipa germana ar putea fi luat de Carlos Sainz, potrivit declarațiilor lui Toto Wolff, șeful echipei Mercedes. Dupa o impresionanta…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Formula 1: McLaren prezinta noul MCL38 pentru sezonul 2024

11:45, 14.02.2024 - Mai devreme in ianuarie, McLaren a prezentat noua sa grafica pentru sezonul 2024 de Formula 1. Acum, a venit momentul sa cunoaștem și monopostul din acest an al echipei britanice. Noul monopost McLaren este botezat MCL38 și, la fel ca toate monoposturile echipei incepand din 2021, acesta va avea in…


Ce parere ai despre aceasta stire?