Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legendarul Valentino Rossi și-a anunțat retragerea din MotoGP la 42 de ani

Publicat:

Ajuns la 42 de ani, pilotul italian Valentino Rossi a anunțat joi ca la finalul sezonului actual se va retrage din MotoGP. Cu toate acestea, el are planuiește sa concureze în curse automobilistice.

"Am hotarât sa ma opresc la finalul sezonului. Din pacate, pentru mine începe ultima jumatate de sezon ca pilot MotoGP. Este un moment dificil, destul de trist", a declarat Rossi într-o conferinta de presa organizata cu ocazia al Stiriei, în Austria.

"Anul viitor, viata mea se va schimba. A fost un drum foarte lung, dar cu adevarat…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima editie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amanata din cauza inundațiilor

13:25, 03.05.2024 - Prima editie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amanata, vineri, din cauza vremii nefavorabile din regiunea Sokol. Competitia ar putea fi programata pentru mai tarziu in cursul anului, dar nu exista nicio certitudine, conform news.ro.

Lovitura grea pentru Craiova! L-a pierdut pana la finalul sezonului

16:40, 01.05.2024 - Universitatea Craiova a primit o veste rea inainte de finalul sezonului. Trupa lui Costel Galca (52 de ani) nu va mai putea conta in ultimele trei etape pe Ștefan Baiaram (21 de ani), care s-a accidentat in meciul cu Rapid, din etapa #7 a play-off-ului. Oltenii au caștigat la ultima faza in Giulești,…

Francesco Bagnaia cucerește Jerez și obține a doua victorie a sezonului in MotoGP

17:50, 28.04.2024 - Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati), dublu campion mondial en titre la clasa MotoGP, a castigat, duminica, in Spania al doilea sau Grand Prix al sezonului, impunandu-se pe circuitul Jerez de la Frontera in fata sextuplului campion mondial, spaniolul Marc Marquez (Ducati-Gresini), informeaza AFP.

Thomas Tuchel ramane antrenorul lui Bayern pana la finalul sezonului

19:20, 08.04.2024 - Thomas Tuchel va ramane antrenorul lui Bayern Munchen pentru saptamanile ramase in acest sezon, in ciuda rezultatelor slabe din ultimul timp, a declarat luni Max Eberl, directorul sportiv al clubului din Bundesliga, informeaza DPA.

ACS Tg. Mureș – Industria Galda 0-0, in ultima runda a sezonului regular | Gazdele, cu jucator de camp intre buturi, in final!

17:26, 22.03.2024 - ACS Tg. Mureș – Industria Galda 0-0, in ultima runda a sezonului regular | Gazdele, cu jucator de camp intre buturi, in final! Remiza alba inregistrata in intalnirea dintre ACS Tg. Mureș și Industria Galda de Jos, in ultima runda a sezonului regular in Seria 9 din Liga 3. Finalul a fost unul incendiar,…

Intrarea totala a Romaniei in Schengen se decide la finalul Congresului PPE! Anunțul lui Nicolae Ciuca

00:15, 06.03.2024 - „Nu va fi vorba doar despre o declarație prietenoasa, ci va fi o cuprindere in documentul final al Congresului, prin care se solicita ca Romania sa devina membru cu drepturi depline, respectiv și cu frontiera terestra, a Spațiului Schengen. Ceea ce este foarte important de subliniat este ca in acest…

Max Verstappen a castigat primul Mare Premiu al sezonului 2024 in Formula 1

19:30, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir.

Enea Bastianini (Ducati) a doborat recordul circuitului de la Sepang

14:00, 07.02.2024 - Pilotul italian Enea Bastianini (Ducati) a pulverizat recordul circuitului de la Sepang (Malaezia), in cea de-a doua zi a testelor cronometrate pe care efectueaza echipele angrenate in Campionatul Mondial de MotoGP, categoria regina a motociclismului viteza, informeaza EFE, potrivit Agerpres."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?