Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea mirosurilor: Ce obligații vor avea firmele cu activități ce produc disconfort olfactiv. Metodologia, în dezbatere publică

Publicat:

, Apelor si Padurilor (MMAP) a lansat in consultare publica proiectul de hotarare a Guvernului privind aprobarea metodologiei de aplicare a ”Legii mirosurilor”. Metodologia se refera la stabilirea nivelului de disconfort olfactiv si continutul planului de gestionare a disconfortului olfactiv pentru toate activitatile care il pot crea. Legea nr. 123/2020, cunoscuta ca „Legea mirosurilor”, […] Citește Legea mirosurilor: Ce obligații vor avea firmele cu activitați ce produc disconfort olfactiv. Metodologia, in dezbatere publica in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 150 de brand-uri internationale si locale din domeniile energetic si protectiei mediului, la Targul Green Energy Expo & Romenvirotec

11:51, 10.04.2024 - Peste 150 de brand-uri internationale si locale din domeniile energetic si protectiei mediului si 40 de speakeri participa, incepand de joi, la Targul Green Energy Expo & Romenvirotec. ”Reprezentanti ai Cancelariei Prim-Ministrului si Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si alte oficialitati guvernamentale…

Aplicația SUMAL, care urmarește transporturile de lemne, va beneficia de servicii de analiza in timp real, bazate pe Inteligenta Artificiala

13:25, 09.04.2024 - Ministerul Mediului va apela la servicii bazate pe Inteligenta Artificiala (AI) pentru a fi verificate avizele de transport pentru masa lemnoasa si fotografiile aferente, incarcate in aplicatia SUMAL 2.0, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet,…

Decizii care vor influența soarta ursilor din Romania

20:31, 20.03.2024 - Slovacia sustine demersurile Romaniei de adaptare a statutului de protectie a ursului la nivelul Uniunii Europene (UE), a declarat Filip Kuffa, secretar de stat in Ministerul Mediului slovac, dupa sedinta de miercuri a guvernului de la Bratislava, transmite TASR. Romania doreste sa prezinte la reuniunea…

Se da startul programului Rabla 2024. Schimbari importante incepand din acest an

10:05, 19.03.2024 - Marți dimineața, 19 martie, se da startul programului Rabla 2024. Incepand cu ora 10:00, persoanele fizice se pot adresa producatorilor validați, iar persoanele juridice pot incarca in aplicația informatica documentele necesare participarii la cele doua programe: Rabla Clasic și Rabla Plus, transmite…

Agentia pentru Protectia Mediului: Acordul de mediu pentru Autostrada A0 a fost revizuit, deoarece au aparut modificari in proiectul initial legate de relocarea retelelor utilitare, suprafete noi de defrisat si amplasarea de panouri fonoabsorbante

10:55, 13.03.2024 - Agentia Nationala pentru Protectia Mediului a anuntat, miercuri, ca Acordul de mediu revizuit, pentru Autostrada A0, a fost semnat de presedintele ANPM, Laurentiu Alexandru Pastinaru. Modificarile aduse proiectului au fost necesare pentru adaptarea solutiilor tehnice la situatia din teren si pentru…

19 martie 2024, start pentru Rabla Clasic și Rabla Plus. Ce trebuie sa faca romanii pentru a participa la aceste programe

10:36, 13.03.2024 -  Pe de alta parte, persoanele juridice pot furniza documentele necesare participarii in cadrul celor doua programe prin intermediul unei aplicații informatice dedicate, facilitand astfel procesul de inscriere si contribuind la promovarea unui impact pozitiv asupra mediului.Potrivit unui comunicat al…

Bani pentru extinderea retelelor de apa si canalizare din judet

14:20, 02.03.2024 - Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a trimis spre publicare, la Monitorul Oficial, Ghidul de finantare pentru Programul vizand sisteme de alimentare cu apa, canalizare si epurare a apelor uzate. Acesta are un buget de 1,5 miliarde de lei si finanteaza proiectele ce vizeaza protectia resurselor…

Dan Traian Ionescu, singurul reprezentant știintific roman la Convenția RAMSAR: Nu s-a facut mai nimic pentru reconstrucția ecologica a Deltei

11:25, 02.03.2024 - In Romania s-au desemnat pana in prezent 20 Situri Ramsar, cu o suprafața totala de cca. 1.2000.000 ha. Conf. dr. ing. Dan Traian Ionescu, de la Facultatea de Silvicultura din Brașov, este singurul reprezentant științific al Romaniei la Convenția de la Ramsar asupra zonelor umede de importanța internaționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?