Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LawBreakers pierde masiv jucători

Publicat:

LawBreakers, lansat la inceputul lunii de studioul lui , , s-a bucurat de recenzii bune din partea publicațiilor și jucatorilor.

Din pacate, acest titlu FPS multiplayer arena a ajuns sa adune zilnic sub 400 jucatori pe Steam, un numar atroce.

Situația este agravata de faptul ca jocul este chiar interesant, fiind o fuziune dintre Quake, cu tempo furibund, și Overwatch, cu personaje unice. Cu toate acestea, saptamana trecuta a fost lansat , ce a atras intregul interes.

este aici.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski il numește pe Putin „nazist”, dupa ce acesta a lansat un atac masiv in Ucraina inainte de Ziua Victoriei (Politico)

12:00, 08.05.2024 - Rusia a lovit infrastructura energetica ucraineana miercuri dimineața, in timp ce Kremlinul se pregatea sa sarbatoreasca Ziua Victoriei din 9 mai, care marcheaza in mod tradițional Triumful sovietic asupra Germaniei naziste care, recent, a devenit emblematica pentru razboiul cu Ucraina, relateaza Politico. 

Razboi in Ucraina, ziua 805. Rusia a lansat un atac masiv asupra infrastructurii energetice din Ucraina

08:25, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Rușii pregatesc un asalt masiv in Bahmut, situația s-a inrautațit pentru ucraineni in toata regiunea Donețk

14:11, 15.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat intr-un discurs adresat națiunii, duminica seara, ca situația de pe front, in special in direcția Donețk, s-a inrautațit in ultimele zile.

Rușii ataca in valuri in Ucraina: se trage puternic langa cea mai mare centrala nucleara din Europa/ VIDEO

07:25, 22.03.2024 - Seful Administratiei Militare Regionale Zaporijjia, Ivan Fedorov, a raportat ca, in timpul atacului masiv lansat de rusi vineri dimineata, in centrul regional, au fost inregistrate 12 explozii. Cateva persoane au fost ranite, șapte cladiri rezidentiale au fost distruse, iar alte cateva zeci au fost…

FOTO-VIDEO Atac masiv lansat de rusi la Odesa: cel puțin 14 morți și zeci de raniți

15:05, 15.03.2024 - Autoritatile ucrainene au rezivuit in crestere bilantul mortilor și ranitilor in urma atacului masiv lansat de rusi, vineri, la Odesa. 14 persoane au fost ucise, inclusiv un paramedic și un angajat al Serviciului de Stat de Urgența, care au venit sa ofere asistența dupa prima explozie, iar 46 de persoane…

Site-ul pentru examenul de Titularizare 2024 a fost lansat. Care este situația locurilor disponibile in Neamț

10:51, 23.02.2024 - Ministerul Educației a lansat joi, 22 februarie, site-ul dedicat examenului de Titularizare in invațamant pentru anul 2024. Sunt disponibile informații despre locurile scoase la concurs pentru fiecare județ. Acestea sunt grupate in trei categorii: Posturi complete cu viabilitatea de cel puțin 4 ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?