Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laptele de aur purifică sângele şi ficatul. Cum se prepară cel mai puternic elixir natural

Publicat:

Este folosit in bucataria indiana drept condiment, avand un gust iute amarui, aromatic. In scop terapeutic, se foloseste radacina. Turmericul are actiune colagoga, coleretica, stimuleaza eliberarea bilei si creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele.De asemenea, are actiune antimutagenica, anticancerigena, actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare si antioxidanta.Tot turmenicul are proprietati antibiotice, antibacteriene, antivirale, imbunatateste circulatia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifica sangele, reduce…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Elevii aradeni, lasați un an intreg fara „lapte și corn” de catre Consiliul Județean Arad!

08:45, 07.05.2024 - Anul școlar se apropie de final, insa cei 39.404 de elevi aradeni care ar fi trebuit sa beneficieze de programul „Laptele și cornul”, unul cu... The post Elevii aradeni, lasați un an intreg fara „lapte și corn” de catre Consiliul Județean Arad! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Ghid practic pentru aranjarea mesei de Paste, cu gust

14:51, 03.05.2024 - Multi dintre noi incepem sa ne gandim la cum putem sarbatori Pastele intr un mod memorabil. Un aspect important al celebrarii este pregatirea mesei festive, iar aranjarea acesteia poate aduce un plus de farmec si bucurie atmosferei festive. Iata cateva idei creative pentru a aranja masa de Paste:1.…

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Secretul gradinarilor: cu ce trebuie sa stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari

20:56, 24.04.2024 - Momentul ideal pentru tratamentExperții afirma ca tratamentul plantelor ar trebui sa se faca in timpul fructificarii active, mai exact cand tomatele incep sa se inroșeasca. Aceasta este faza in care plantele pot beneficia cel mai mult de pe urma nutrienților adaugați.Ingrediente necesare pentru amestecul…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Cum ții la distanța pofta de dulce? Iata 5 gustari sanatoase care inlocuiesc dulciurile

18:21, 18.03.2024 - Pofta de dulce poate fi o provocare pentru mulți dintre noi, mai ales atunci cand ne straduim sa menținem o alimentație sanatoasa și echilibrata. Cu toate acestea, exista numeroase gustari sanatoase și delicioase care pot satisface aceasta pofta, fara a compromite obiectivele noastre de sanatate. In…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?