Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi la "Mireasă pentru fiul meu"! Decizia radicală luată de mama lui Elly: "Dacă se va căsători cu Cristian... "

Publicat:

Relatia dintre Elly de la "Mireasa pentru fiul meu" si mama ei nu e deloc buna! a luat o decizie radicala în privinta fiicei sale.

Mama lui Elly nu este de acord cu relatia dintre fiica ei si Cristian, iar asta se stie de multa vreme. sustine ca nu vrea sa mai auda de fiica ei, daca aceasta se va casatori în marea finala cu Cristian. Elly nu s-a putut abtine si a izbucnit în plâns.

"Vreau sa-si dea seama ca îi vreau binele chiar daca sunt mai dura. Trebuie sa ma aprecieze cât înca ma are. Nu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristian și Antonia s-au reintalnit in a doua zi de Paște: „Am venit mult mai ințeleapta”. Iși dorește sa ramana pana la finalul competiției

20:35, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata in urma cu mai bine de o saptamana de la Mireasa, dar astazi ea și Cristian s-au reintalnit. Concurentul a cerut ca iubita lui sa revina in competiție, iar concurenta spune ca este pregatita sa se intoarca, de aceasta data mult mai ințeleapta.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj ravașitor dupa ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lasat fara cuvinte”

13:35, 20.03.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica in direct, unde a vorbit despre dramele familiei lor, precizand ca aceasta cursa de eliminare in care se afla iubita lui Liviu nici nu se compara cu greutațile prin care familia fetei in…

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.


Ce parere ai despre aceasta stire?