Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Laba”, rețeta de usturoi murat a chinezilor face furori. De ce cățeii devin verzi

Publicat:

Cateodata se intampla atunci cand gatești sau murezi usturoiul, ca acesta sa capete o culoare turcoaz. In special, daca vrei sa impresionezi o persoana apropiata cu un fel de mancare ori sa-i oferi un borcan cu muraturi, poate crede ca este ceva in neregula. Insa, este sigur sa mananci inverzit? ”Laba”, rețeta de usturoi murat […] The post ”Laba”, rețeta de usturoi murat a chinezilor face furori. De ce cațeii devin verzi appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

„Mizeria”, rețeta din secolul XVI care inca face furori. Cum se pregatește

00:10, 22.04.2024 - O rețeta din secolul XVI, cu o denumire de-a dreptul ciudata, inca face furori in bucatariile romanilor. Salata este, de fapt, foarte gustoasa și presupune amestecarea castraveților cu un dressing pe baza de smantana. Puțini știu insa, de ce i se spune „Mizeria”. De ce salata de castraveți in smantana…

World Class continua expansiunea rețelei prin achiziția a doua noi cluburi de health & fitness cu piscine in Timișoara - Doua foste cluburi Smart Fitness Studio SRL devin cluburi World Class

16:55, 19.04.2024 - World Class, cea mai mare rețea de sanatate și fitness din Romania, iși consolideaza prezența in regiunea de Vest și iși continua astfel drumul catre misiunea sa: de a inspira și motiva mai mulți romani sa fie mai activi mai des. ...

Ucraina va continua sa sprijine milițiile anti-Kremlin care acționeaza pe teritoriul Rusiei: Nu mai pot fi numite grupare, acum devin o forța

09:20, 17.03.2024 - Șeful serviciilor secrete militare al Ucrainei, Kyrylo Budanov, a declarat pe 16 martie la televiziunea naționala ca milițiile anti-Kremlin devin „o forța” și Ucraina le va ajuta in operațiunile pe teritoriul rus. Legiunea Libertatea Rusiei, Batalionul Siberian și Corpul Voluntar al Rusiei au lansat…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Decizia definitiva a instanței in procesul „eclerului la tava”. Bloggerița culinara Jamila a furat rețeta

17:26, 04.03.2024 - Dupa aproape patru ani de lupta in instanța, razboiul dintre cele mai renumite bloggerițe culinare autohtone din domeniu, Geanina Staicu-Avram (cunoscuta ca Jamila) și Laura... The post Decizia definitiva a instanței in procesul „eclerului la tava”. Bloggerița culinara Jamila a furat rețeta appeared…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?