Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Ploieşti, proiecţie de film documentar şi dezbatere pe tema Uzinei 1 Mai

Publicat:

N. D. Cu siguranța, nu este ploieștean care sa nu fi auzit de celebra Uzina 1 Mai, fie si numai daca a vazut secțiile fabricii, din mersul mașinii, de pe podul de la Gara de Sud sau ca a avut pe cineva din familie ori prieteni care au lucrat, ani buni, aici. Pe vremuri, aceasta a fost una dintre cele mai mari fabrici de utilaje petroliere din lume, insa, acum, despre acest simbol al industriei se vorbește la timpul trecut deoarece, pe etape, a fost demolata pentru a face loc unor mari magazine, unele dintre ele fiind deja construite, altele urmand. Pornind de la aceasta trista istorie care a insemnat…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prinde contur proiectul energetic uriaș, la care participa și Romania: Coridorul Vertical va schimba situația in Europa

14:56, 02.05.2024 - Trei fuziuni, in frunte cu companii bulgare, au depus oferte privind comanda de aproape 600 de milioane de leva fara TVA pentru construcția tronsonului bulgar al Coridorului Vertical pentru transport de gaze lichefiate din Grecia prin Bulgaria și Romania catre Ungaria și Slovacia și pana in Moldova…

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Gigantul francez Michelin muta parte din productie din Polonia in Romania

09:00, 22.04.2024 - Michelin si-a inceput activitatea in Romania in 2021, iar in prezent are peste 4400 de angajati, 3 fabrici, 2 la Zalau si una la Floresti, o retea comerciala si un centru de servicii partajate. Incepand cu anul 2018, Bucurestiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrala care include…

Summitul Inițiativei celor Trei Mari: Moldova a prezentat trei proiecte noi de interconexiune energetica cu Ucraina și Romania

07:00, 12.04.2024 - Secretara de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participa la Vilnius, capitala Lituaniei, la cea de-a noua ediție a Summitului Inițiativei celor Trei Mari (I3M), care se desfașoara anual și reunește 13 țari situate intre Marile Baltica, Neagra și Adriatica – Estonia, Letonia, Lituania,…

Austriecii se bat pe ambulanțele produse la Cluj: cerere de 300 de mașini

11:20, 24.03.2024 - Un producator de ambulante si vehicule speciale din Cluj investește intr-o noua unitate de producție, dupa ce a obținut un contract pentru livrarea a 300 de astfel de mașini in Austria. Anul trecut, exporturile au explodat, fiind inregistrata o creștere de cinci ori. Este vorba de firma Deltamed din…

Producatorul de ambulante Deltamed a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 35,97 milioane de euro, mai mare cu 88% fata de anul anterior

20:55, 20.03.2024 - ”Compania Deltamed, cel mai mare producator de vehicule pentru interventii speciale si de urgenta din Europa de Est, cu actionariat 100% romanesc, a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 35,97 milioane de euro, mai mare cu 88% fata de anul anterior, pe fondul cresterii numarului de proiecte livrate…

Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia, ca urmare a imbunatatirii situatiei migratiei

14:40, 01.03.2024 - Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia sambata la miezul noptii, a anuntat Ministerul de Interne polonez, pe fondul unei scaderi a amenintarii migratiei ilegale, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. Slovacia este o tara de tranzit pentru migranti, majoritatea proveniti…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?