Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La mulți ani! Interpretul Ion Suruceanu împlinește 72 de ani

Publicat:

Interpretul de muzica ușoara Ion Suruceanu iși sarbatorește astazi, ziua de naștere. Artist al poporului și Cavaler al , de aproape cinci decenii ne bucura cu cele mai frumoase piese care intre timp au devenit șlagare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Printesa Charlotte implineste 9 ani: Ce mesaj a postat Kate Middleton pentru fiica sa

15:31, 02.05.2024 - Respectand traditia, Printesa de Wales a postat, astazi, pe retelele de socializare o fotografie cu fiica sa Charlotte, care implineste 9 ani. „La multi ani la 9 ani, Printesa Charlotte. Va multumesc pentru toate mesajele voastre frumoase", a scris Kate Middleton.

Un tanar artist plastic vrea sa schimbe fața orașului natal. ”Am o viziune unica de a transforma Romanul intr-un loc frumos”

16:15, 26.04.2024 - ■ Lucian Constantin Simion este absolvent al Universitații Naționale de Arte și Desing ”George Enescu” din Iași ■ inca din studenție a participat la expoziții colective și are in portofoliu numeroase sculpturi ■ se gandește la un proiect de anvergura – picturi murale pe cladiri din Roman ■ Recent mi-a…

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

Distinctie importanta primita de directorul general al Teatrului Național Timisoara, Ada Hausvater

10:00, 29.03.2024 - Joi seara, in Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” in grad de Cavaler, distincție conferita de Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și inmanata…

La multi ani! Custodele Coroanei Romane implinește astazi 75 de ani

09:05, 26.03.2024 - Astazi, 26 martie, Majestatea Sa Margareta iși sarbatorește ziua de naștere. Custodele Coroanei Romane implinește 75 de ani. „Majestatea Sa iși sarbatorește ziua de naștere in familie și mulțumește din inima tuturor celor care i-au trimis ganduri bune și i-au adresat urari cu aceasta ocazie! La randul…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

ANIVERSARE Zenoviu Bontea, primarul comunei Paulesti, implineste azi 63 de ani

11:05, 07.03.2024 - Zenoviu Bontea este la cel de al doilea mandat consecutiv de primar al comunei Paulesti. Anterior a fost perioada mai... The post ANIVERSARE Zenoviu Bontea, primarul comunei Paulesti, implineste azi 63 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Irina Loghin, artista interzisa in comunism, implinește 85 de ani. Cu ce a suparat-o pe Elena Ceaușescu

11:35, 18.02.2024 - Irina Loghin a stralucit nu doar prin vocea sa puternica, ci și prin frumusețea rapitoare, lucru care i-a atras atenția Elenei Ceaușescu. Astazi, una dintre cele mai talentate interprete de muzica populara implinește venerabila varsta de 85 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?