Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Killerul Eto'o a bătut-o de unul singur pe Manchester United. Camerunezul a reuşit un hat-trick de toată frumuseţea

Publicat:

Atacantul african al lui Chelsea si-a inceput reprezentatia in minutul 17, cand a deschis scorul pe "" la capatul unei actiuni marca personala. Camerunezul a driblat mai multi adversari si a sutat spre poarta lui , dar balonul, deviat de un fundas al lui United, s-a dus sub bara.

Chiar inainte de pauza, acelasi Eto'o a sutat spre poarta oaspetilor, iar mingea a trecut linia portii, cu toata opozitia portarului oaspetilor. In fine, in minutul 49, atacantul camerunez a fost omul potrivit la locul potrivit, trimitand balonul in plasa din cativa metri.

Onoarea

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Chelsea și-a spulberat rivala și spera la cupele europene » Palmer l-a egalat pe Haaland

18:56, 05.05.2024 - Chelsea a caștigat cu West Ham, scor 5-0, in etapa 36 din Premier League. Trupa lui Mauricio Pochettino spera la locul 6, care duce in Conference League. Chelsea s-a trezit pe final de sezon. Dupa 2-0 cu Tottenham la mijlocul saptamanii, albaștrii au caștigat cu o alta rivala londoneza, West Ham. Și…

Mesajul mișcator al unui puști revoltat de evoluția slaba din derby a favoriților de la Chelsea

14:00, 24.04.2024 - Un tanar suporter al lui Chelsea a impresionat asistența de pe Emirates cu afișul care a transmis un mesaj puternic pentru echipa lui Mauricio Pochettino. „Nu vreau tricoul tau. Vreau ca voi sa luptați pentru tricoul nostru!”. The Blues au fost umiliți de Arsenal (0-5) și continua sa rataceasca pe la…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Premier League: Chelsea vs Everton - Londonezii, ultima sansa pentru Europa

07:40, 15.04.2024 - Chelsea - Everton, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Partida de box office pe Stamford Bridge » Chelsea - Manchester United 4-3 a oferit o premiera, dupa noua sezoane

10:40, 05.04.2024 - In ultimele noua sezoane de Premier League, doar doua partide s-au bucurat de mai mult de 47 șuturi la poarta, ambele provenind din ultimele doua meciuri ale celor de la Chelsea, „gașca nebuna” a fotbalului englez. Etapa trecuta, Chelsea - Burnley a produs 51 la șuturi la poarta, 47 fiind numarul acestora…

Premier League: Chelsea vs Manchester United - Derby-ul marilor dezamagiri

08:25, 04.04.2024 - Chelsea - Manchester United, meci contand pentru etapa a 31-a din Premier League, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 22:15, pe Stamford Bridge din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Mijlocasul Mason Mount a revenit la antrenamentele lui Manchester United

17:36, 12.03.2024 - Mijlocasul lui Manchester United, Mason Mount, a revenit marti la antrenament, dupa patru luni de absenta cauzata de o accidentare la gamba, scrie AFP, potrivit Agerpres. In varsta de 25 de ani, Mount a purtat tricoul lui Manchester de 12 ori de la transferul sau, de 60 de milioane de lire sterline,…


Ce parere ai despre aceasta stire?