Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kiki Bertens a abandonat în turul doi la Roland Garros. Declaraţiile şocante ale olandezei

Publicat:

, locul 4 WTA si cap de serei 4, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului de la , in primul set al confruntarii cu sportiva slovaca , numarul 46 mondial.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Jaqueline Cristian a obtinut a treia sa victorie consecutiva la Madrid. Va juca in turul doi cu campioana din 2021 de la Roland Garros

22:26, 24.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat in runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, miercuri, dupa ce a invins-o pe poloneza Magdalena Frech, cu 7-5, 6-2.

Afirmatii soc ale lui Ion Tiriac! Magnatul va declansa un nou scandal cu declarațiile despre Simona Halep

10:41, 15.04.2024 - Afirmatii socante ale lui Ion Tiriac! S-a aflat ce a putut sa spuna magnatul despre Simona Halep.Simona Halep tocmai si-a dovedit nevinovatia in cazul de dopaj si a scapat de suspendarea de de 4 ani.Vezi AICI afirmatiile socante facute de catre Ion Tiriac despre Simona Halep...

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.

Acces Direct. Patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Declarațiile șocante facute de criminal: „Ramane intre mine și Dumnezeu” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Patronul care a ucis-o cu bestialitate pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Ce declarații șocante a facut criminalul in fața procurorilor, dupa ce a fost arestat. Imaginile difuzate la Acces Direct.

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 


Ce parere ai despre aceasta stire?