Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry, umilita de fostul sot!

Publicat:

a devenit de curand subiect in show-urile de stand-up comedy ale fostului sau sot, .

Viata lor intima si nemultumirile pe care acesta le avea legate de relatia lor sexuala se regasesc acum in spectacolele sale, spre deliciul participantilor.


Totul a pornit de cand comediantul a inceput sa vorbeasca despre faptul ca in timpul partidelor de amor el trebuia sa se gandeasca la femei pentru a ajunge pe culmile placerii. Russel si Katy s-au despartit la numai un an de la casatorie.

Se pare ca Perry nu era tocmai pe placul lui Russel in materie…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra

11:40, 01.05.2024 - Martin Scorsese iși reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. The post PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra first appeared on Informatia Zilei .

Momente dificile pentru Marina Almașan. Susține ca e umilita și harțuita: “Mi-a dat viața peste cap”

12:50, 29.04.2024 - Marina Almașan a depus plangere pentru harțuire la locul de munca și abuz in serviciu, vizata fiind chiar directorul postului TV, Ruxandra Țuchel. Vineri, 26 aprilie 2024, vedeta a fost audiata in acest ssens. Marina Almașan, in razboi  cu directorul TVR 2 „In primul rand aș vrea sa se ințeleaga bine:…

Proiect adoptat tacit in Senat privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfanta Mucenița Agata

06:05, 05.02.2024 - CALENDAR ORTODOX 2024: Sfanta Mucenița Agata Sfanta Mucenița Agata (sau Agatia) s-a nascut in anul 235 in cetatea Panormos (astazi Palermo din Sicilia). Ea era o femeie foarte frumoasa și foarte bogata. Era creștina și trai o viața curata și cu fagaduința de aș darui viața in totalitate lui Hristos,…


Ce parere ai despre aceasta stire?