Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, așteaptă primul lor copil

Publicat:

a sugerat ca este insarcinata in videoclipul piesei „”, lansat joi dimineata. Ulterior, artista a confirmat ca ea si logodnicul sau, , asteapta un copil.

Katy Perry a confirmat vestea ca va deveni mama, dupa ce a sugerat intr-un teaser pentru piesa „”, lansata joi pe YouTube, ca ar putea fi insarcinata, conform Mediafax.ro.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus sa fie președintele , a refuzat’

In videoclip, cantareata apare intr-o rochie alba de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ziua ei, Batrana Doamna și Mircea Rednic ii așteapta pe micuții fani la stadion

18:05, 17.04.2024 - Ziua de joi e una speciala in familia roș-alba a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua in care se implinesc 79 de ani de cand baronul Francisc Neuman a aus bazele legendarului club aradean. Sarbatoarea din acest an UTA Arad o dedica in totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Un nou headliner confirmat la Jazz in the Park 2024

12:45, 08.04.2024 - Scott Bredlee's Postmodern Jukebox: Grupul de artiști cu milioane de vizualizari pe YouTube care reinterpreteaza melodii contemporane in stilul anilor ‘20 vin in Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, la Jazz in the Park 2024.

Ce a pațit un copil de 9 ani din Alba, implicat intr-un accident rutier. Se afla intr-o caruța lovita de un autoturism

12:00, 31.03.2024 - Ce a pațit un copil de 9 ani din Alba, implicat intr-un accident rutier. Se afla intr-o caruța lovita de un autoturism Un accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, pe DJ 107 D, intre Unirea și Ocna Mureș. Accidentul a fost comunicat de polițiști, in buletinul de presa de duminica, 31 martie.  Accidentul…

O familie cu un copil de 5 luni, blocata cu autoturismul in Munții Sebeșului

08:30, 14.03.2024 - Doi adulti si un copil de 5 luni au ramas blocati cu un autoturism de teren pe un drum impracticabil din cauza zapezii, in Muntii Sebesului, acestia fiind ajutati sa ajunga la pensiunea unde erau cazati de catre salvamontistii din Alba.

Radare la inceput de saptamana, in Alba. Unde ii așteapta polițiștii pe șoferii care apasa prea mult pedala de accelerație

06:05, 04.03.2024 - Radare la inceput de saptamana, in Alba. Unde ii așteapta polițiștii pe șoferii care apasa prea mult pedala de accelerație La inceput de saptamana polițiștii rutieri din Alba sunt in mai multe zone din județ, unde ii urmaresc pe șoferii care apasa pedala de accelerație și trec peste viteza legala. …

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.

Copil de 3 ani, mușcat de fața de un caine rottweiler. Cum a scapat proprietarul de raspunderea penala

13:00, 08.02.2024 - Un barbat din Sebeș, județul Alba, a scapat de fapta penala, dar trebuie sa plateasca daune morale dupa ce cainele sau a mușcat de fața un copil de 3 ani. Victima a avut nevoie de doua saptamani de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?