Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry - devastată din cauza despărţirii de John Mayer

Publicat:

A trecut mai mult de o luna de cand s-a despartit de , dar se pare ca suferinta ei inca este imensa. Vedeta este cu psihicul la pamant, astfel ca a hotarat sa consulte un hipnoterapeut.

„Katy a fost devastata dupa ce s-au despartit. Planuiau sa se casatoreasca, iar ea chiar credea ca el este un om schimbat”.

Katy, care a fost maritata cu , s-a mai despartit deja de doua ori de . Acum vedetaeste hotarata sa nu revina la vechea relatie.

Cantareata crede foarte mult in terapia alternativa, motiv pentru care a apelat la un hipnoterapeut.…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

09:05, 13.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Motivul pentru care Theo Rose nu a devenit mama alaturi de Alex Leonte: „Daca se intampla, eu nu faceam avort”. Au fost impreuna 5 ani

10:15, 04.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au avut o relație timp de cinci ani de zile, pana in 2022, cand s-au desparțit, iar ea a inceput o relație cu Anghel Damian. Cantareața nici nu a devenit mama alaturi de fostul iubit, acum a dezvaluit ca nu a simțit sa faca acest pas. In 2022, Theo Rose și Alex Leonte s-au separat.…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Star Matinal. Oana Marica și Adrian Mititelu Junior s-au desparțit! Cearta in familie din cauza trecutului amoros al șatenei / VIDEO

13:45, 15.03.2024 - Desparțirea momentului in showbiz! Oana Marica și Adrian Mititelu Junior și-au spus „adio”. Motivul? O cearta in familia din cauza trecutului amoros al șatenei! Cei doi pareau ca traiau o frumoasa poveste de dragoste, insa iata ca lucrurile nu erau atat de roz.

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Acces Direct. Nelu, la capatul puterilor, din cauza fostei soții? S-au desparțit de ani buni, dar nu au ajuns sa imparta și averea / VIDEO

18:40, 12.02.2024 - Nelu și fosta lui soție s-au desparțit in urma cu 20 de ani, dar nici in prezent nu au ajuns sa iși imparta bunurile. Barbatul susține ca a fost parasit de partenera lui și ca l-ar fi ajutat inclusiv pe fostul cumnat de la care trebuia sa primeasca bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?