Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katie Price şi-a tăiat sânii! Cum arată vedeta după operaţia de micşorare a bustului

Publicat:

Niciodata nu ne multumim cu ceea ce avem! Daca unele femei ar face orice ca sa aiba sânii mari, îndura chinuri groaznice dupa ce a decis sa-si micsoreze bustul impresionant.

este renumita pentru numarul crescut al operatiilor estetice pe care si le-a facut, însa cântareata a decis sa mai urce înca o data pe masa de operatie pentru o noua interventie. De data aceasta, vedeta a ales sa-li reduca dimensiunea bustului, pentru care era admirata de barbati si invidiata de femei.

De curând,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Lolrelai, lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce au decis magistrații / VIDEO

15:05, 23.05.2024 - Lolrelai a primit o lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce decizie au luat magistrații. In cadrul unei intervenții prin Skype in cadrul Știrilor Antena Stars, Lolrelai a vorbit pe marginea acestui subiect.

Vedeta de la noi, la un pas de tragedie, dupa operația la stomac! Blondina a facut un compromis pe viața: "Sunt avantaje, dar și dezavantaje"

22:51, 20.05.2024 - O vedeta de la noi a fost la un pas de tragedie, dupa ce nu a respectat indicațiile medicicilor care i-au efectuat operația de micșorarea a stomacului. Blondina a facut un compromis pe viața și vorbește atat despre avantajele intervenției, cat și despre dezavantajele acesteia.

Cum arata Vica Blochina la aproape un an de la operatia de micsorare a stomacului: „A fost foarte nasol pentru mine”

11:06, 08.05.2024 - In luna iunie a anului trecut, dupa ce a participat la Survivor Romania 2023 și s-a intors in țara, din Republica Dominicana, Vica Blochina a simțit ca viața ei se schimba radical. Cat a fost plecata, fiul ei, Edan, s-a mutat la Victor Pițurca și acolo a ramas și in ziua de azi. Iar Vica […] The post…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

De ce Dana Budeanu nu are niciodata ruj pe buze. Vedeta a facut marturisirea in public, in fata a mii de femei

09:25, 26.03.2024 - Dana Budeanu a fost invitata in cadrul podcastului lui Damian Draghici. Creatoarea de moda nu s-a ferit niciodata sa spuna ceea ce gandește la adresa divelor din showbiz care și-au facut operații estetice. In schimb, ea se mandrește ca este naturala și nu a facut schimbari la nivelul feței. De asemenea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?