Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kat Graham, super sexy intr-un costum care ii lasa decolteul la vedere. Cum a reusit actrita din "The Vampire Diaries" sa atraga toate privirile

Publicat:

In varsta de 24 de ani, vedeta se lauda cu o silueta de invidiat pe care si-o mentine cu un program eficient. Ea petrece ore in sir in sala de dans, unde repeta coregrafiile pentru cele mai noi hit-uri, iar rezultatele se vad pe trupul frumos sculptat.

VEZI IMAGINILE AICI.

La cea mai recenta aparitie publica, actrita din "Vampire Diaries" a impresionat nu prin stilul hip-hop chic, pe care il etaleaza de obicei, ci printr-o combinatie interesanta si neobisnuita: ea a asortat un jumpsuit cu decolteu periculos de adanc la un sacou de tip capa, decupat in zona manecilor.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Micuțul Tiago ii seamana leit tatalui sau, Dani Oțil. Schimbarea adorabila de look care l-a facut pe Tiago sa atraga privirile

14:20, 28.04.2024 - Tiago Oțil, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisacariu, face furori pe rețelele sociale ori de cate ori parinții lui posteaza video-uri sau fotografii cu el. De aceasta data, Gabriela l-a fotografiat inainte sa plece cu el la biserica.

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata”

18:21, 14.04.2024 - Articolul Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . In țara fara doctori, unde pacienții sunt nevoiti sa mearga si zeci de kilometri pana la primul spital, apar licariri de speranța de unde nu te aștepți…

Cum a reușit un spital rural sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata, moderna, intr-un oraș mare”

12:40, 14.04.2024 - In țara unde pacienții sunt nevoiti sa mearga si zeci de kilometri pana la primul spital, apar licariri de speranța de unde nu te aștepți - localitați rurale. Ca sa-i convinga pe doctori și asistenți sa lucreze la țara, unele primarii le ofera o serie de beneficii.


Ce parere ai despre aceasta stire?