Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

KARTING - Al treilea loc I pentru baimareanul David Tarta la turneul Kupa Matra

Publicat:

a continuat turneul campionatului de karting dotat cu "”, competitie ajunsa la a treia etapa. De data aceasta turneul a fost gazduit de orasul Gyongyos, pe kartodromul "Go-Kart LAND". Etapa a treia s-a desfasurat in conditii excelente, cu motoare incinse si adrenalina la maxim si, ce-i si mai important, cu victorie baimareana la catagoria de 80 cmc., categoria copii. Pilotul baimarean (9 ani) s-a clasat pentru a treia oara pe cea mai inalta treapta a podiumului, acumuland astfel 150 de puncte in cele sase manse din acest campionat.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un timisorean s-a impus in etapa nationala de Super Rally

08:56, 16.06.2024 - Pilotul timisorean Leo Borlovan, la bordul unui monopost Funyo, a obtinut cel mai bun timp in mansele de concurs la Trofeul Alba Iulia, sambata, in prima etapa din Campionatul National de Super Rally, stabilind totodata si recordul traseului urban din orasul Marii Uniri. Un total de 24 de piloti au…

Swiatek a castigat pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland Garros

20:10, 08.06.2024 - Iga Swiatek, numarul unu mondial, a castigat, sambata, pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland Garros. Ea a invins-o in finala, scor 6-2,... The post Swiatek a castigat pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland Garros appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iga Swiatek a castigat pentru a treia oara turneul de la Roma

20:21, 18.05.2024 - Iga Swiatek, numarul unu mondial, a castigat pentru a treia oara turneul WTA 1.000 de la Roma, in finala caruia a invins-o duminica in doua seturi, 6-2, 6-3, pe belarusa Arina Sabalenka (nr.2).

FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara din a treia zi de Paște

11:20, 07.05.2024 - Dupa meciurile programate in Vinerea Mare, echipele de fotbal din Liga 3 vor juca și in a treia zi de Paște.  Toate cele trei echipe din Liga 3 județul Satu Mare care  evolueaza in acest eșalon, .... The post FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara…

Al treilea jucator al lumii a anunțat ca nu va participa la Mastersul de la Roma

13:56, 03.05.2024 - Carlos Alcaraz a anunțat in cursul zilei de vineri ca nu va participa la Mastersul de la Roma, fostul lider ATP invocand o accidentare la mana. Turneul de la Foro Italico va avea loc in perioada 8-19 mai și reprezentina ultmul test important inainte de Roland Garros.

O prima etapa senzationala la viteza in coasta. Diferenta dintre primul loc si potizia secunda, sub o secunda!

09:41, 16.04.2024 - Prima etapa a Campionatului Național de Viteza in Coasta a adus la start peste 80 de piloți din intreaga țara, iar pe lista de inscrieri s-au aflat și cateva nume noi. Pilotul timișorean Radu Benea a fost surpriza placut din varful clasamentului, fiind chiar aproape de o victorie la Categoria I, terminand…

Remiza intre Sepsi și Farul, in etapa a treia a play-off-ului Superligii

23:25, 05.04.2024 - Sepsi și Farul Constanța au remizat, vineri seara, 1-1 (1-1), la Sfantu Gheorghe, in deschiderea celei de-a treia etape de play-off din Superliga de fotbal.Farul a deschis scorul in minutul 44 prin Munteanu, insa a fost egalata in minutul urmator, prin reușita lui Safranko.


Ce parere ai despre aceasta stire?