Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalist împușcat în plină stradă

Publicat:

Oles Buzina un cunoscut jurnalist ucrainean a fost ucis, miercuri la Kiev. Jurnalistul se afla pe strada, în propiere de centrul orașului în momentul în care dintr-o mașina s-au tras mai multe focuri de arma asupra sa. 

" a fost ucis pe strada Degtiarevskaia, nr.58", nu departe de centru orașului, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Anton Gherașcenko, consilier în cadrul ministerului de Interne ucrainean.

Potrivit Interfax-Ukraina, focurile de arma au fost trase dintr-un automobil marca , înmatriculat în…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa. Un crater uriaș a aparut in asfalt

11:20, 26.04.2024 - Au aparut imagini care surprind momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa. Este alerta maxima in zona, mai ales ca peste noapte groapa a mai avansat. Specialiștii fac in permanența masuratori. Vineri va ajunge acolo și o comisie de la Ministerul de Interne.

Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, un dezastru: Polițiștii constanțeni protesteaza in strada

18:10, 24.04.2024 - Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, pare sa nu aiba succesul scontat. Catalin Predoiu, ministerul de Interne, anunța „mai putini sefi, mai multi oameni in operativ“. Polițiștii constanțeni se arata profund nemulțumiți și anunța ca, incepand de maine, vor protesta in fața IPJ Constanța.

(video) Sa nu vada nimeni: Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in plina strada

09:40, 24.04.2024 - Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in centrul capitalei a fost publicat pe o rețea de socializare. Intr-un comentariu, SPIA a anunțat ca s-au autosesizat și urmeaza a fi identificat automobilul și proprietarul acestuia.

Guvernul olandez ar putea sa nu mai foloseasca Facebook, din motive de securitate

06:55, 20.04.2024 - Autoritatea Olandeza pentru Protectia Datelor (DPA) a emis o declaratie prin care sfatuieste Ministerul de Interne olandez sa nu se bazeze pe paginile de Facebook pentru a comunica cu cetatenii daca nu are o idee clara despre modul in care Facebook utilizeaza datele personale ale persoanelor care viziteaza…

Adolescent batut crunt in plina strada de alți doi tineri, in Bistrița! Bataușii, amendați și dați pe mana polițiștilor

09:20, 28.03.2024 - Un adolescent de 15 ani a ajuns miercuri dupa-amiaza la spital, dupa ce a fost batut crunt de alți doi adolescenți. Incidentul s-a petrecut in municipiul Bistrița, pe Calea Moldovei. „Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tanar de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv in plina strada, in zona…

Cristian Popescu Piedone: Poveste de pe strada cu SENS UNIC

11:11, 18.03.2024 - „Se zice ca-n DREAPTA e harababura aia neomarxista, cu genuri multe, utopica și progresista, mutilata voit intr-o eprubeta atent supravegheata!”, scrie Cristian Popescu Piedone, pe contul sau de Facebook.

Știrea Cititorului: „Strada Roșiori e plina de balți și de noroaie!”

14:30, 16.03.2024 - Locuitorii strazii Roșiori din Turda Noua sesizeaza faptul ca artera de circulație este plina de balți și de noroaie. Atunci cand ploua este o adevarata aventura sa tranzitezi zona. Pe strada Roșiori s-au facut anul trecut lucrari la rețeaua de apa și canalizare și s-a aruncat ceva piatra dar „nu a…

Basescu: Reintroducerea stagiului militar obligatoriu este necesara pentru securitatea noastra

23:56, 05.03.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca reintroducerea stagiului militar obligatoriu este necesara pentru securitatea Romaniei. Basescu a fost intrebat, la Digi 24, ce parere are despre faptul ca, dupa doi ani de razboi, aflam ca Romania nu are rezervisti pentru armata si ca nu producem…


Ce parere ai despre aceasta stire?