Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucatorii Rapidului, surprinsi de un show total la cinematograf! Vezi ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul (VIDEO)

Publicat:

Cu 24 de ore inainte de derby-ul cu Petrolul din aceasta seara, de pe stadionul “Giulesti”, au fost, vineri seara, la film. a ales o pelicula cu si in rolurile principale, dar ce i-a asteptat pe rapidisti la cinematograf a fost un show de senzatie. In jur [...] Jucatorii Rapidului, surprinsi de un show total la cinematograf! Vezi ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mister total: tanar adus in coma la spital, dar nimeni nu știe ce s-a intamplat cu el. Are leziuni ciudate pe corp

11:35, 22.05.2024 - Un tanar din Gorj este in coma, cu șanse foarte mici de supraviețuire, dar nimeni nu stie insa cum a ajuns in aceasta stare.Rudele lui spun ca ar fi suferit un accident de munca, dar compania unde lucreaza spune ca a fost victima unui accident rutier.

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, protagonist in meciul care l-a șocat pe Lionel Messi in Liga Campionilor!

16:10, 20.05.2024 - Neil Lennon (52 de ani) este noul antrenor al Rapidului. Prezentat oficial azi, de numele nord-irlandezului se leaga unul dintre cele mai stranii meciuri din UEFA Champions League, Celtic - Barcelona 2-1. Noul tehncian din Giulești are 75 de meciuri in cupele europene (Champions League și Europa League).…

O vulpe a intrat pe stadionul din Giulesti, dupa meciul Rapid-CFR Cluj. Imaginile au devenit virale

09:50, 09.04.2024 - La finalul partidei Rapid- CFR Cluj, suporterii asistat șocați la momentul in care o vulpe a inceput sa alerge pe stadionul Giulesti. Imaginile au devenit virale, spre amuzamentul internautilor.

Ciolacu, daca nu s-ar fi facut alianta PSD-PNL: „Am fi mers la un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”

22:05, 08.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca decizia de a face alianța cu PNL a fost luata pentru ca Romania are nevoie de stabilitate la guvernare „in timp real” și ca, daca nu ar fi facut alianța cu PNL, alegerile ar fi fost „un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”.

Dinamo, masuri draconice: „Ca la aeroport” + Incredibil ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul

07:55, 29.03.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat ca va lua masuri speciale in viitor, pentru a stopa folosirea materialelor pirotehnice la meciurile jucate acasa de „caini”. Dinamo vrea sa lucreze cu o firma specializata, care sa depisteze materialele pirotehnice ascunse in stadion.…

Cristiano Bergodi, mesaj clar pentru fani, inainte de Craiova - Rapid: „Ce s-a intamplat cu Farul ne-a prabușit”

13:55, 28.03.2024 - Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a avut un mesaj pentru fani, inainte de deplasarea de la Craiova pentru meciul cu Universitatea. Universitatea Craiova - Rapid are loc pe 30 martie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP. ...

Ruptura la Rapid, intre galerie și conducere: „Ramai perplex” + „Cred ca s-a intamplat ceva la percheziții”

12:55, 17.03.2024 - Cristi Pulhac, fostul fundaș de la Dinamo, crede ca s-a produs o ruptura in galeria Rapidului și conducerea clubului. Dupa ce Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulești, a fost inchis 30 de zile, fiind acuzat de constituire de grup infracțional, ultrașii Rapidului nu și-au incurajat echipa la meciul…


Ce parere ai despre aceasta stire?