Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina şi tenismenul francez Gael Monfils s-au căsătorit

Publicat:

Jucatoarea ucraineana de tenis si tenismenul francez s-au casatorit, sambata, la Nyon.

a cerut-o de sotie pe Elina in aprilie, scrie News.ro.

Svitolina, in varsta de 26 de ani, si Monfils (34 de ani) formeaza un cuplu din 2019.

View this post on Instagram

A post shared by (@svitolin_)

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roland Garros: Ana Bogdan a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina

03:50, 02.06.2024 - Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, cu 7-5, 6-2, sambata seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, informeaza AGERPRES.

Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Soția artistului este insarcinata și a postat primele imagini cu burtica de gravida

09:30, 10.05.2024 - Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Cuplul a anunțat vestea joi pe Instagram, amandoi impartașind un videoclip emoționant care prezinta burtica in creștere a lui Hailey Bieber.De asemenea, Hailey și Justin Bieber au postat o serie de fotografii care il arata pe cantareț, in varsta de 30 de ani,…

Un cuplu din lumea tenisului se detrama: Ne dorim in continuare reciproc numai bine

09:40, 06.05.2024 - Jucatoarea de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica, in social media, ca ea si Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu, noteaza news.ro.Badosa a scris pe Instagram ca ea si Tsitsipasi "au decis sa se desparta pe cale amiabila". Ei formau un cuplu de un an.

Despartire surpriza. „Am impartasit o calatorie plina de iubire”

06:25, 06.05.2024 - Cuplul anului in tenis s-a destramat. Jucatoarea spaniola de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica seara, ca ea si grecul Stefanos Tsitsipas nu mai formeaza un cuplu. Ei erau impreuna de un an si pozau in foarte indragostiti. „Am impartasit o calatorie plina de iubire si invataturi si, in calitate…

Simona Halep mai primește un cadou - Organizatorii unui turneu important ii fac loc in competiție

23:46, 30.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfasura in perioada 13-19 mai, au anuntat, marti, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Sorana Cirstea, la 34 de ani! Petrecere alaturi de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

22:00, 07.04.2024 - Sorana Cirstea a implinit azi 34 de ani. Și a fost felicitata de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic. Dar și de Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Jucatoarea de tenis și-a aniversat azi ziua de naștere. Și a primit felicitari pe Instagram de la doi dintre apropiații ei. FOTO. Sorana Cirstea a…

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?