Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucătoarea braziliană de tenis Beatriz Haddad Maia a câştigat primul turneu WTA din cariera sa, la Nottingham

Publicat:

Jucatoarea braziliana de tenis , locul 48 mondial, a castigat duminica primul turneu WTA din cariera sa, in orasul englez Nottingham, invingand-o in finala pe americanca (40 WTA) in trei seturi, 6-4, 1-6, 6-3.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Mateaș a caștigat un puternic turneu de tenis in Las Palmas

16:45, 07.05.2024 - Maria Mateaș, aradeanca care se pregatește la Academia Rafael Nadal de la Mallorca, a caștigat un puternic turneu de tenis de camp desfașurat la Las... The post Maria Mateaș a caștigat un puternic turneu de tenis in Las Palmas appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Performanța rara: Elizabeta Samara a caștigat a cincea oara Liga Campionilor la tenis de masa

14:51, 27.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis de masa Elizabeta Samara a castiga pentru a cincea oara in cariera Liga Campionilor europeni si pentru a treia oara consecutiv cu formatia poloneza KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care s-a impus in ambele manse ale finalei cu Etival ASRTT (Franta).

Maya Rotari pregatește la Campionatele Naționale primul turneu ITF din cariera

16:50, 22.04.2024 -  Zilele acestea, la baza sportiva a Academiei de Tenis „Florin Mergea", din Targu Jiu, se desfașoara Campionatele Naționale Outdoor pentru Juniori Under 18. Printre participanți se afla și suceveanca Maya Rotari, in varsta de doar 15 ani, care a trecut cu brio cele doua runde de ...

Garbine Muguruza iși anunța retragerea din tenis: „A fost o cariera lunga si de succes“

18:45, 20.04.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, fosta nr. 1 WTA, a anuntat sambata ca pune punct activitatii competitionale, dupa o perioada de mai bine de un an in care nu a mai evoluat in turnee.

Tenis: Simona Halep rateaza meciul Romania - Ucraina, din Billie Jean King Cup

13:50, 30.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va rata meciul pe care echipa Romaniei il va sustine in aprilie cu Ucraina, in competitia Billie Jean King Cup.''Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la confruntarea din Billie Jean King Cup impotriva echipei Ucrainei'',…

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

Katie Boulter a castigat turneul de la San Diego - Este al doilea titlu din cariera ei

09:35, 04.03.2024 - Katie Boulter din Marea Britanie a castigat, duminica, turneul de la San Diego, al doilea din cariera sa, dupa ce a trecut, scor 5-7, 6-2, 6-2, de Marta Kostiuk din Ucraina, cap de serie numarul 6, potrivit news.ro. Boulter a avut nevoie de 2 ore si 13 minute pentru a trece de Kostiuk in prima lor…

Jucatoarea de tenis Cristina Dinu a castigat turneul ITF de la Antalya

16:50, 18.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Cristina Dinu a castigat titlul in proba de simplu a turneului ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 35.000 de dolari, dupa abandonul jucatoarei canadiene Carson Branstine, duminica, la scorul de 6-3, 3-0 in finala.


Ce parere ai despre aceasta stire?