Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Josep Borrell, după vizita la Moscova: Relaţiile dintre UE şi Rusia sunt „în derivă”, regimul Putin consideră valorile democratice „o ameninţare existenţială”

Publicat:

UE pentru , , s-a declarat foarte ingrijorat de atitudinea manifestata de autoritatile ruse in cursul vizitei sale la Moscova, apreciind ca refuza sa se angajeze intr-un dialog „mai constructiv” cu (UE) si „considera valorile democratice o amenintare existentiala”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, o amenințare existențiala pentru Europa: Se confrunta cu doua razboaie

06:35, 06.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza...

Borell avertizeaza ca Rusia este o 'amenintare existentiala' pentru Europa: 'Putin nu se va opri in Ucraina'

19:05, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Josep Borrell considera ca Rusia este o amenintare existentiala pentru Europa

15:10, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o amenintare existentiala pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Josep Borrell considera Rusia o „amenințare existențiala” pentru UE. Cum s-ar putea soluționa conflictele globale

15:05, 04.05.2024 - Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a subliniat in cadrul unui discurs susținut la Saint Antony's College al Universitații Oxford, preocuparile serioase cu privire la Rusia, considerand-o o „amenintare existentiala” pentru Europa.

Putin incalca din nou regulile internaționale. UE critica Moscova dupa ce a preluat controlul unor firme italiene si germane

09:20, 28.04.2024 - Uniunea Europeana a criticat Rusia sambata pentru ca a pus filialele unei companii italiene si ale unei companii germane sub ”conducerea temporara externa” a unei entitati Gazprom, declarand ca aceasta miscare subliniaza nerespectarea de catre Moscova a normelor internationale.

Mai multe țari din UE, inclusiv Romania, cer sancțiuni pentru Rusia dupa moartea lui Navalnii

23:40, 28.02.2024 - Mai multe țari din Uniunea Europeana(UE), printre care și Romania, au cerut, miercuri, sancțiuni impotriva procurorilor, instanțelor și funcționarilor din penitenciarele rusești in urma morții celui mai aspru critic al Kremlinului, Alexei Navalnii, se arata intr-un document consultat de Reuters, potrivit…

SUA anunța ca sustin „suveranitatea” Republicii Moldova, dupa ce Transnistria i-a Rusiei cerut sa „o protejeze de Chișinau”

22:45, 28.02.2024 - Reacția Statelor Unite vine dupa ce separatiștii de la Tiraspol, o regiune separatista pro-rusa a Moldovei, au cerut Rusiei „masuri de protectie” pe fondul „presiunii crescande” din partea Chișinaului”.„Statele Unite sustin cu fermitate suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Moldova…


Ce parere ai despre aceasta stire?