Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jose Mourinho și explicațiile înfrângerii cu RB Leipzig: "Parcă am fost la război cu un pistol fără gloanțe"

Publicat:

si Son Heung-Min (accidentati), Tottenham a fost dominata pe teren propriu de RB Leipzig, cedând prima manșa din optimile cu 0-1. a pus înfrângerea pe seama accidentarilor jucatorilor sai, dar scorul îi da speranțe ca echipa sa poate obține calificarea. "Parca am fost la razboi cu un pistol fara gloanțe", a spus Mourinho dupa înfrângerea cu RB Leipzig.
"Cum adica adevarata Tottenham? Sa fim serioși. Sa fim alaturi de baieți și sa spunem ca au facut tot ce au putut. Știi câte antrenamente…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

UEFA Champions League: Manchester City și Real Madrid merg in sferturi

00:00, 07.03.2024 - Manchester City și Real Madrid au obținut calificarea in sferturile UEFA Champions League, dupa ce au trecut in dubla manșa de FC Copenhaga (6-2 la general), respectiv RB Leipzig (2-1 la general).

Champions League: Real Madrid vs Leipzig - Nu e loc de surprize

10:10, 06.03.2024 - Real Madrid - Leipzig, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Real Socidead vs PSG - Nu este loc de surprize

10:15, 05.03.2024 - Real Socidead - PSG, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Champions League: Porto vs Arsenal - „Tunarii”, favoriti pe Dragao

10:20, 21.02.2024 - Porto - Arsenal, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

​Champions League: Leipzig vs Real Madrid - Misiune dificila pentru liderul din LaLiga

08:20, 13.02.2024 - Leipzig - Real Madrid, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 13 februarie, de la ora 22:00, pe Red Bull Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Peripețiile lui Real Madrid in drum catre Leipzig. Cate ore a intarziat liderul din Spania inaintea „optimii” Ligii!

18:45, 12.02.2024 - Meciul de maine din turul „optimilor” Ligii Campionilor, programat in Germania, a inceput cat se poate de rau pentru Real Madrid. Mai intai, delegația blanca n-a putut ateriza la Leipzig din cauza grevei lucratorilor de pe aeroport, iar zborul a fost deviat la Erfurt. Calatoria cu autocarul a fost intrerupta…


Ce parere ai despre aceasta stire?