Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joe Biden pune hățuri inteligenței artificiale

Publicat:

Companiile ale caror modele de inteligența artificiala ar putea amenința securitatea naționala a vor trebui sa comunice modul in care asigura siguranța instrumentelor lor, conform unui ordin de amploare emis de , menit sa limiteze riscurile pe care le prezinta noua tehnologie. Ordinul, emis luni de președintele SUA, este cel mai amplu […] The post pune hațuri inteligenței artificiale first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiberiu Dobre, VP Samsung Electronics Romania si Bulgaria, Head of Mobile eXperience Division: despre provocari si oportunitati in era inteligentei artificiale

20:16, 02.05.2024 - Cu o vasta experiența in domeniul tehnologiei și al vanzarilor, Tiberiu Dobre preia un rol crucial in cadrul Samsung Electronics, fiind numit Vicepreședinte pentru piețele din Romania și Bulgaria.

Biden infiinteaza un comitet privind utilizarea sigura a inteligenței artificiale. Cine va consilia guvernul SUA

11:05, 27.04.2024 - Joe Biden l-a insarcinat pe secretarul general Alejandro Mayorkas sa infiinteze un organism consultativ format din 22 de membri, pentru a consilia guvernul SUA cu privire la utilizarea sigura a inteligentei artificiale (AI).

ALEGERI SUA Majoritatea alegatorilor considera ca niciunul dintre candidati nu are capacitatea mentala de a fi presedinte

09:25, 06.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump,... The post ALEGERI SUA Majoritatea alegatorilor considera ca niciunul dintre candidati nu are capacitatea mentala de a fi presedinte…

O lege privind utilizarea inteligentei artificiale, in pregatire in China

12:00, 21.03.2024 - Academicieni chinezi au prezentat la Beijing o propunere pentru o lege privind inteligenta artificiala (AI) menita sa reglementeze utilizarea acestei tehnologii in gigantul asiatic, informeaza EFE, citat[ de Agerpres.

Medvedev il critica pe Biden, dupa ce s-a comparat cu Roosevelt: „Are dizabilitați mintale. Vrea sa tarasca omenirea in Iad”

13:40, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus, Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o „rusine” pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, relateaza Reuters.

Ce se intampla atunci cand incredințam sarcini plictisitoare, dar importante, inteligenței artificiale

17:10, 28.02.2024 - Deși inteligența artificiala reprezinta un progres in domeniul tehnologiei, aceasta vine la pachet și cu un preț de platit pe care il suporta chiar angajații. Inteligența artificiala poate face viața mai ușoara atat companiilor, cat și angajaților, insa poate avea și efecte negative.

Casa Alba, revoltata de declarațiile lui Donald Trump: Sunt revoltatoare

12:15, 11.02.2024 - Casa Alba se declara revoltata de declarațiile facute de Donald Trump. Ce a spus acesta și de ce e considerat revoltator? Casa Alba a respins comentariile facute de fostul presedinte american Donald Trump in legatura cu faptul ca nu si-ar proteja aliatii din NATO de o potentiala invazie rusa, calificandu-le…


Ce parere ai despre aceasta stire?