Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez, surprinși în ipostaze tandre în vacanță pe o insulă exclusivistă

Publicat:

și iubita sa, prezentatoarea TV , au fost surprinși in mai multe fotografii in timpul unei vacanțe relaxate pe o insula in . Imaginile cu cei doi sunt rare, așa ca au s-au viralizat rapid.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru Razvan Plumb banii nu conteaza! Cand iubita lui vrea ceva... nu exista „nu”! Cum au fost surprinși cei doi indragostiți / PAPARAZZI

22:45, 26.04.2024 - Pentru Razvan Plumb banii nu conteaza! Cand iubita lui vrea ceva... nu exista „nu”! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație. Imagine rare cu cei doi indragostiți.

Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiara cu iubita, nu se mai ascund FOTO

14:40, 27.03.2024 - Andi Constantin nu mai este singur și și-a gasit fericirea in brațele unei celebre influencerițe. Fosta ispita de la Insula iubirii traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalina, cunoscuta in mediul online drept Hype Fox. Deși sunt impreuna de cateva luni, cei doi și-au asumat relația…

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Old love stories inca exista! Gabi și Lena Enache, surprinși in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic! / PAPARAZZI

23:45, 17.03.2024 - Rar mai vezi povești adevarate de dragoste, dar și cand le vezi...iți fura privirile! Lena Enache și Gabi Enache sunt dovada ca ”old love stories” nu au disparut dintre noi! Paparazzii Spynews.ro i-au surprins in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic!

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Gheboasa, versuri dedicate procurorilor DIICOT, dupa ce a fost eliberat. „Nu mai incercați sa ma urmariți! Sunt pe insula, in vacanța”

21:45, 02.03.2024 - Gheboasa are probleme cu legea, dupa ce ar fi fost prins cu droguri asupra lui. Acesta a fost ridicat de DIICOT, dupa care ar fi fost eliberat. Cu o atitudine sfidatoare, a trimis un mesaj tranșant procurorilor, care a atras atenția pe rețelele de socializare. Gheboasa, probleme cu drogurile Cantarețul…

Connect-R și tatal sau, surprinși in ipostaze emoționante. Cum arata tatal artistului și ce voce are barbatul

20:20, 25.02.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește tatal și cat de mult iși dorește sa il vada cu zambetul pe buze. Iata cum au fost surprinși cei doi impreuna pe pagina artistului de Instagram chiar de ziua celui care i-a dat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?