Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jay-Z o înșală pe Beyonce?

Publicat:

Beyonce se gandește ca ar vrea un copil, dar se pare ca soțul ei, Jay-Z, are alte planuri. Potrivit presei americane, acesta ar fi flirtat cu un fotomodel.

Beyonce a avut multra treaba in ultima vreme, fiind ocupata cu muzica, iar Jay-Z a fost și el plecat... dar cu alte distracții.

.com, cantarețul a fost surprins flirtand de mama focului cu fotomodelul , renumita pentru corpul ei perfect.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superstar global al stilului afrobeat, Burna Boy, artist fenomen pe scena Untold

18:30, 25.04.2024 - BURNA BOY, caștigator al unui premiu Grammy la categoria “Best Global Music Album”, va ajunge in aceasta vara pe scena principala a festivalului UNTOLD. Artistul, originar din Nigeria, are concerte sold-out pe marile arene ale lumii. Ed Sheeran, Justin Bieber, J Balvin, Stormzy, USHER, Chris Martin,…

Beyonce, acuzata ca practica vrajitoria. Faimosul rapper care spune ca artista apeleaza la magia neagra

17:56, 15.04.2024 - Beyonce (42 de ani) face furori cu vocea ei și cu aparițiile de senzație. Frumoasa cantareața, mama a trei copii, dintre care doi dintre ei gemeni, reușește sa ii vrajeasca intotdeauna pe fani, insa nu a fost suspectata niciodata ca ar practica vrajitoria … asta pana acum! Cine este persoana care o…

Cizmele western se bucura de un nou val de popularitate datorita albumului "Cowboy Carter" al lui Beyonce

08:25, 13.04.2024 - Cizmele western au un nou protector in Beyonce, vanzarile acestor produse de referinta pentru moda country crescand cu peste 20% la o saptamana dupa lansarea albumului ”Cowboy Carter” al superstarului muzicii, potrivit companiei de comportament de consum Circana, transmite CNBC.

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

Presedintele Biden se insala atunci cand critica razboiul din Gaza, declara Netanyahu

10:05, 11.03.2024 - Presedintele american Joe Biden, care a criticat modul in care se desfasoara razboiul din Gaza, se insala, a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, intr-un interviu acordat duminica publicatiei Politico, informeaza AFP.

Netanyahu, replica taioasa pentru Biden, care l-a criticat: „Se insala”

09:45, 11.03.2024 - Presedintele american Joe Biden se inșala atunci cand critica modul in care se desfasoara razboiul din Gaza, a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, intr-un interviu acordat duminica publicatiei Politico.

Dr. Alina Burlacu, medic primar endocrinolog Regina Maria: „Tiroida nu ne inșala, ne transmite semnale de alarma cand suntem stresați”

16:15, 05.03.2024 - Invitata in cadrul emisiunii „Cu mintea deschisa”, difuzata duminica, 3 martie, pe Digi 24, Dr. Alina Burlacu, medic primar endocrinolog in cadrul Rețelei de Sanatate Regina Maria, a vorbit despre impactul pe care stresul și suferința emoționala il au asupra bolilor endocrine și ce soluții avem pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?