Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Tudorel și Gigel au lăsat neînțelegerile la o parte și au făcut un show memorabil: „Moment istoric”

Publicat:

Dupa cateva insistențe din partea echipei de producție, cei doi concurenți au dat de ințeles ca nu vor intra impreuna pe scena iUmor, sezonul 14: „Nu pot sa fiu prieten cu el!”. Insa ceva s-a intamplat pana la final. Ramai sa vezi cum s-a derulat show-ul de zile mari!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM Constanta, campioana Romaniei!: Andrei Talpes - Este un moment istoric. Constanta merita sa fie in top“ (GALERIE FOTO)

17:05, 25.04.2024 - CSM Constanta a pus capat suprematiei Sepsi SIC Sfantu Gheorghe in baschetul feminin romanesc. Echipa feminina de baschet CSM Constanta este regina Romaniei, incoronandu se campioana nationala, intr un sezon istoric, in care a pus capat dominatiei Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, cucerind si Cupa Romaniei.…

VIDEO: Moment istoric pe Aeroportul Internațional Maramureș. Prima aeronava Schengen Paris – Baia Mare a aterizat

16:25, 31.03.2024 - Prima aeronava Schengen ce a venit de la Paris (Franța) a aterizat azi la pranz, pe Aeroportul Internațional din Baia Mare. Dupa o jumatate de ora zborul a facut cale intoarsa spre Paris. Polițiștii de frontiera i-au intampinat pe pasageri in incinta aeroportului și nu la ghișee. The post VIDEO: Moment…

Cina de Iftar intr-un centru al Bisericii Ortodoxe Romane. Moment istoric pentru Cultul Musulman și Patriarhie VIDEO

09:30, 13.03.2024 - Cina tradiționala de Iftar este o masa care se servește de musulmani in timpul lunii sfinte a Ramadanului, imediat dupa apusul soarelui. Aceasta marcheaza incheierea zilnica a postului și incepe cu consumul de apa și de obicei cu curmale, urmata de rugaciune.

FOTO Marțișor de Primavara: Moment memorabil la Centrul Cultural Bucecea cu primii balerini de la Opera Naționala Iași

12:00, 09.03.2024 - FOTO Marțișor de Primavara: Moment memorabil la Centrul Cultural Bucecea cu primii balerini de la Opera Naționala Iași Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Primaria și Consiliul Local al orașului Bucecea, reprezentata de primarul Angel Gheorghiu și viceprimarul Daniel Avatamaniței, alaturi de Asociația…

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Sorana Cirstea e in fața unui moment istoric! La doua meciuri distanța de performanța carierei

18:05, 21.02.2024 - Sorana Cirstea (22 WTA, 33 de ani) s-a calificat in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a trecut de croata Donna Vekic (31 WTA, 27 de ani), 3-6, 6-3, 7-5. Daca trece joi de Marketa Vondrousova (8 WTA), romanca va fi la 12 puncte de intrarea in top 20 mondial. Sorana Cirstea a trecut de croata…

O importanta șosea din Dambovița se largește la patru benzi! Ionuț Savoiu, secretar de stat: „A fost un moment istoric pentru infrastructura rutiera naționala din județul nostru”

09:15, 19.02.2024 - Una dintre cele mai importante șosele din județul Dambovița va fi largita la patru benzi in perioada urmatoare. Este vorba despre drumul național DN 71, porțiunea Baldana – Targoviște. Lucrarile de modernizare la importantul drum din Dambovița ar putea debuta chiar din luna martie a acestui an, potrivit…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Doi ca Unu și cum pornesc neințelegerile: „Vreau și eu inc-o jumatate!”

22:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?