Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Mînză, fosta concurentă de la "Next Top Model" a devenit mămică în secret! Cât de mare este fiica ei

Publicat:

Iuliana Mînza, fosta concurenta de la "" a dat cariera pe viata de familie. Modelul a devenit mamica în urma cu câteva luni si se bucura enorm de acest statut.

Fotomodelul îsi petrece majoritatea timpului în compania fetitei ei si pare extrem de fericita de când cea mica a venit pe lume. "Ce frumoase sunteti", a scris un internaut în dreptul imaginii postate de Iuliana pe pagina unui site de socializare.

Iuliana Mînza a devenit cunoscuta în urma participarii la emisiunea Next Top…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Irina Fodor, noul look cu care a facut furori. O fosta concurenta i-a eclipsat pe toți

21:20, 15.05.2024 - Irina Fodor a facut furori cu noul sau look in Marea Finala Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 15 mai 2024. Toți au ramas cu gurile cascate atunci cand prezentatoarea TV a pașit in bucataria show-ului culinar. De altfel, o fosta concurenta s-a aflat in centrul atenției.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

EXCLUSIV. Fosta șefa ATI de la spitalul groazei, declarații șoc: Ce legatura are mortalitatea cu șefia mea? Se moare pe capete in spital

13:35, 12.04.2024 - Elena Voicu a marturisit ca, in urma cu trei saptamani, morga mobila a stat in spatele spitalului, iar mai mulți pacienți au ramas intubați pentru o perioada mai lunga de timp, pentru ca nu exista personal care sa ii ingrijeasca."In cursul zilei de 10, domnul manager a venit pe secția ATI, a avut discurs…

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?