Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îţi mai aduci aminte de Andreea de la "Mireasă pentru fiul meu"? Uite cum arată acum, la doi ani de la căsătorie! E mai mult decât SEXY!

Publicat:

Emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" uneste destine, iar un exemplu în acest caz sunt Alin si Andreea, doi tineri care s-au cunoscut în competitia iubirii în urma cu trei ani, iar acum traiesc o frumoasa poveste de iubire.

S-au vazut, s-au placut, iar un an mai târziu, la finalul competitiei au decis sa-si uneasca destinele. De atunci au trecut aproape doi ani, iar Andreea, sotia acestuia, pur si simplu radiaza. Mai mult decât atât, ea este posesoarea unui trup apetisant, ce ar cuceri instant orice barbat, nu doar pe Alin.

Iar dovada…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iti mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o diva, toata lumea o aprecia. Acum o mai recunosti?

13:55, 26.05.2024 - A fost un etalon de eleganța și rafinament, o diva in adevaratul sens al cuvantului, cu admiratori in aproape toate colțurile lumii. Este vorba despre Victoria Principal, cunoscuta publicului de la noi din țara ca „Pamela din Dallas”. Actrița s-a retras de sub lumina reflectoarelor și și-a schimnat…

Știrile Antena Stars. Ce spune Oana Ionița despre o noua casatorie dupa divorț. Ar mai imbraca sau nu vedeta rochia de mireasa: "Poate ca..." / VIDEO

21:30, 17.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru Antena Stars, Oana Ionița a vorbit despre o noua casatorie dupa divorț. Aflata la un targ de nunți, imbracata in rochie de mireasa, vedeta a spus daca ar mai vrea sau nu sa ajuga din nou in fața altarului.

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

16:05, 25.03.2024 - Momente cumplite pentru familia Andreei, studenta in varsta de 21 de ani, ucisa de iubit. Parinții au fost astazi sa ridice trupul neinsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o inmormanta creștinește in Padeș, județul Gorj.

Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Mama Mariei crede ca fata s-a grabit in interacțiunea cu Ștefan: „Nu prea am incredere in el”

14:45, 19.03.2024 - Mama Meriei este de parere ca fata s-a grabit in ceea ce privește interacțiunea cu Ștefan. In emisia live de Mireasa de pe 19 martie 2024 au fost difuzate imagini din momentul in care fata a primit o vizita speciala.

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, noi probleme in relație. Ce au avut sa iși reproșeze, dupa intalnirea cu parinții / VIDEO

22:40, 07.03.2024 - Cand pareau ca apele s-au mai liniștit, intre Laura și Cristian au aparut noi tensiuni. Cei doi au mers la intalnirea cu parinții, atunci cand tatal concurentei i-a reproșat lui Cristian ca este un barbat rece și indiferent cu fiica lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?