Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul se teme de o nouă INTIFADA

Publicat:

Ministerul israelian de securitate interna a transmis, luni, ca protestele palestiniene din ar putea erupe pe scara violentelor, transformandu-se intr-o noua Intifada.

Precedentele doua astfel de manifestari puternice si violente "au venit in urma mai multor decese inregistrate in randurile protestatarilor palestinieni", a declarat , preluat de Reuters.

Un detinut palestinian a murit sambata, intr-un penitenciar israelian, iar alti patru sunt in greva foamei.
Tensiunile din sunt in continua crestere, fiind alimentate…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial israelian, dupa moartea lui Raisi: Nu vom varsa nicio lacrima

17:45, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in niciun fel in moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi și a ministrului sau de externe Hossein Amir Abdollahian, a declarat un oficial pentru agenția de presa Reuters.„Nu am fost noi”, a declarat oficialul israelian, care a cerut sa ramana anonim.

Declarația unui oficial israelian despre prabusirea elicopterului in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi

13:11, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi, ca urmare a prabusirii elicopterului in care se afla, un accident in care au murit mai multi membri ai anturajului sau, a declarat luni un oficial israelian pentru Reuters. „Nu am fost noi", a declarat sec oficialul, care a…

„Nu am fost noi”. Declarația unui oficial israelian despre prabusirea elicopterului in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi

12:45, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi, ca urmare a prabusirii elicopterului in care se afla, un accident in care au murit mai multi membri ai anturajului sau, a declarat luni un oficial israelian pentru Reuters.

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea

06:55, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone si rachete, a declarat ieri seful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters. El a vorbit de la Baza Aeriana Nevatim, care a inregistrat unele pagube in urma atacului iranian, care a venit…

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 175. Zeci de morți dupa atacuri israeliene care au vizat membri Hezbollah din Siria

13:00, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters. Ministerul sirian al Apararii a declarat vineri ca mai mulți civili și militari au…


Ce parere ai despre aceasta stire?