Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul se pregătește pentru vaccinarea minorilor

Publicat:

Israelul ar putea incepe vaccinarea adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani in luna mai, au declarat joi oficiali din domeniul sanatatii, dupa ce laboratoarele Pfizer si BioNTech au anuntat ca vaccinul lor impotriva COVID-19 este 100% eficient la acest segment de varsta, relateaza AFP.

Citește și: , despre zvonul ca ar construi un nou partid: Mulți social-democrați sunt in afara partidului

Vaccinul Pfizer/BioNTech, bazat pe tehnologia inovatoare ARN messenger, a fost primul vaccin anti-COVID19 aprobat in Occident la sfarsitul anului 2020. Utilizarea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul cere noi evacuari din Rafah, in timp ce pregatește sa iși extinda ofensiva in sudul Fașiei Gaza

11:55, 11.05.2024 - Israelul a cerut locuitorilor din mai multe zone din Rafah, in Fasia Gaza, sa plece si sa se indrepte spre „zona umanitara extinsa”, in timp ce se pregateste sa isi intensifice operatiunea militara in extremitatea sudica a Fasiei Gaza, la granita cu Egiptul, relateaza SkyNews, potrivit News.ro. 

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie (OMS)

14:45, 26.04.2024 - Utilizarea excesiva a antibioticelor in pandemie a exacerbat rezistenta la antimicrobiene atrage atenția OMS care arata ca ca 75% dintre pacientii spitalizati cu COVID-19 au primit astfel de medicamente, deși in 8% dintre cazuri erau necesare.

Israelul se pregatește pentru evacuarea civililor din Rafah

22:05, 24.04.2024 - Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii Hamas.

Israelul pregatește ofensiva in ultimul bastion al Hamas: Peste un milion de civii din Rafah vor fi evacuați (surse)

13:36, 24.04.2024 - Israelul pregatește ofensiva in ultimul bastion al Hamas: Peste un milion de civii din Rafah vor fi evacuați (surse)Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii…

"Urmatoarele etape ale razboiului au fost aprobate". Israelul anunța "noi lovituri dure" contra Hamas zilele urmatoare

07:45, 22.04.2024 - Israelul, care sarbatoreste luni inceputul Pastelui evreiesc, se pregateste sa intensifice presiunea militara in Fasia Gaza, unde armata sa spune ca pregateste "urmatoarele etape ale razboiului" impotriva Hamas.

Netanyahu afirma ca Israelul se pregateste pentru scenarii in alte zone decat Gaza

12:15, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru „scenarii” in alte locuri decat Gaza, a avertizat premierul Benjamin Netanyahu in timpul unei vizite la o baza aeriana israeliana, relateaza CNN, citat de news.ro .

UEFA pregatește o schimbare majora inainte de Euro 2024 » Edi Iordanescu, printre selecționerii care cer „revoluția”

22:15, 28.03.2024 - UEFA ia in calcul sa mareasca numarul fotbaliștilor din loturile de la Euro 2024. Selecționerii echipelor calificate s-au plans de acest aspect. Din informațiile GSP, Edi Iordanescu susține inițiativa. Precedentele doua turnee finale, Euro 2020 și Campionatul Mondial din Qatar, au beneficiat de o paradigma…

VIDEO + FOTO | Israelul pregatește ceva: Armata a construit un drum care a 'rupt' Gaza in doua

10:40, 09.03.2024 - Un drum construit de armata israeliana care imparte Gaza in doua a ajuns pe coasta mediteraneana, arata o analiza a imaginilor din satelit realizata de CNN. Acesta face parte dintr-un plan de securitate pentru a controla teritoriul timp de cateva luni și posibil ani de acum incolo, au declarat oficialii…


Ce parere ai despre aceasta stire?