Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul a decis inculparea agentului consular francez, Romain Franck pentru trafic cu arme

Publicat:

Agentul consular francez a fost inculpat luni de justitia israeliana pentru ca a participat la trafic cu arme in Teritoriile palestiniene, folosindu-se de privilegiile asociate activitatilor diplomatice, relateaza AFP. Un judecator de la tribunalul din Beer-Sheva (sud) a prelungit detentia lui Franck, arestat la jumatatea lunii februarie, pana pe 28 martie, intr-o prima etapa. Cinci palestinieni, presupusi membri ai aceleiasi retele, au fost de asemenea inculpati, conform Agerpres.

(23 de ani), care era angajat ca sofer pentru consulatul general francez din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tribunalul București a decis ca procesul in care frații Tate sunt acuzați de trafic de persoane si viol poate incepe. Cei doi au contestat decizia

17:56, 26.04.2024 - Tribunalul Bucuresti a decis vineri, 26 aprilie, ca procesul in care fratii Andrew Tate si Tristan Tate sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol poate incepe, dar decizia nu este definitiva, iar avocații celor doi milionari au contestat decizia.„Constata…

David Cameron: „Israelul a decis sa raspunda Iranului”

18:35, 17.04.2024 - Ministrul britanic de Externe David Cameron a declarat in timpul vizitei sale in Israel ca statul evreu a decis sa riposteze Iranului pentru atacul aerian din weekend. La inceputul vizitei sale la Ierusalim, șeful Ministerului de Externe britanic a spus ca Israelul „decide in mod evident sa acționeze.…

Israelul a decis cum va ataca Iranul (presa)

21:50, 16.04.2024 - Israelul a decis cum va ataca Iranul (presa)Armata israeliana (IDF) a decis cum va contraataca Iranul și aliații sai, dar nu a stabilit inca momentul, au transmis mai multe surse pentru ziarul The Jerusalem Post.

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Israelul amana planurile unei ofensive in Rafah, dupa ce cabinetul de razboi a decis „sa loveasca puternic Iranul”

08:56, 16.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași catre o ofensiva terestra in orașul Rafah din Gaza, luni dar a amanat planurile dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi, dupa dezbateri aprinse cu privire la modul de raspuns la atacul iranian din weekend, a decis „sa loveasca puternic Iranul”.

Filosof francez: 'Și daca Statele Unite ajuta de fapt Hamasul sa caștige?'

02:30, 29.03.2024 - Calea aleasa de Joe Biden inseamna sfarșitul oricarei speranțe de pace in Gaza, crede filosoful francez Bernard-Henri Levy. Intr-un editorial din The Wall Street Journal, citat de Rador Radio Romania, acesta iși prezinta viziunea despre un „groaznic adevar”: „Haideți sa ne imaginam ca Israelul va…

Tribunalul Bihor a decis: polițistul „Valu” ramane in arest la domiciliu, fratele sau trece sub control judiciar

09:15, 26.03.2024 - Polițistul Valentin Potre, cunoscut sub porecla „Valu” și trimis in judecata pentru mai multe infracțiuni de trafic de influența, șantaj, furt și instigare la furt și la trafic de influența, va ramane inca 30 de zile in arest la domiciliu.

Netanyahu spune ca Israelul va controla militar toate teritoriile palestiniene, „indiferent de ce se intampla”

11:26, 20.02.2024 - Chiar si in cazul aplicarii solutiei cu doua state intre israelieni si palestinieni, Israelul isi va pastra controlul militar asupra tuturor teritoriilor palestiniene, a declarat luni premierul Benjamin Netanyahu, citat de DPA, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?