Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Șaic a pozat complet goală. Ce-a fost LIVE pentru Ronaldo, bărbații au ACUM în poze! Imagini incendiare

Publicat:

Irina Șaic nu se dezice atunci când vine vorba de apariții incendiare. Considerata una dintre cele mai frumoase modele din lume, fosta iubita a lui capteaza din nou atenția barbaților de pe tot mapamondul.

Celebra pentru sedintele foto si pictorialele extreem de sexy pe care le face, Irina s-a lasat rasfatata de aparatul de fotografiat înca o data, de data asta pentru o reclama la blugi. Forme apetisante? Ohooo! Senzualitate? Din plin!

Ultimul pictorial în care apare sexy Irina; Foto: Instagram

Unde mai pui ca a avut drept partener…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini incendiare cu Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa in Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate

17:00, 14.05.2024 - Claudia Iosif (Babs) a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii din vacanța in Dubai, iar urmaritorii nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta iubita a lui Dorian Popa și-a luat la ea numai ținute mulate și decupate și a pozat in toata splendoarea ei. Iata imaginile!

Tragedie evitata in Cluj! Șoferul unei autospeciale de pompieri, cercetat pentru ca a ignorat trenul in ultimul moment

12:50, 10.04.2024 - Imagini șocante surprinse, marți dimineața, la Campia Turzii. O autospeciala pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a fost vazuta traversand riscant trecerea la nivel cu calea ferata.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?