Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul confirmă că două rachete de tip M1-TOR au fost trase asupra Boeingului UIA care efectua zborul PS752

Publicat:

Doua rachete au fost trase asupra Boeingului 737-800 apartinand companiei ucrainene (UIA) doborat la 8 ianuarie de fortele armate iraniene, potrivit unui raport preliminar de ancheta al (CAO) iraniene, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

”Adevarata promisiune”: De ce și cum a lansat Iranul un atac istoric asupra Israelului

16:36, 14.04.2024 - Iranul a lansat cel mai mare atac cu drone din lume și cel mai mare atac cu rachete din istoria sa. Utilizarea de catre Iran a sutelor de drone și rachete pentru a viza direct Israelul in noaptea de sambata și dimineața de duminica a stabilit mai multe precedente politice și militare majore. A fost…

Statele Unite, Marea Britanie, Iordania și Franța au ajutat Tzahal sa intercepteze sutele de rachete și drone trase de Iran asupra Israelului

11:05, 14.04.2024 - Statele Unite, Marea Britanie, Iordania și Franța au ajutat la interceptarea barajului masiv de rachete și drone pe care Iranul le-a tras asupra Israelului in noaptea de sambatp spre dminica potrivit , potrivit oficialilor Tzahal.

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete. Peste 300 de drone au fost lansate.

09:10, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata noaptea un atac major „fara precedent” asupra Israelului, lansand peste 300 de drone, rachete de croaziera și rachete balistice. Aproape toate proiectilele care au vizat Israelul au fost doborate.

IDF anunța ca scutul antiracheta „Arrow„/„Sageata” al Israelului a reușit interceptarea a „zeci” de rachete iraniene

08:20, 14.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat, intr-un comunicat de presa, ca a interceptat cu succes „zeci„ de rachete lansate din Iran cu ajutorul scutului antiracheta al Israelului „Arrow” („Sageata”), un sistem antiaerian dezvoltat impreuna cu Statele Unite.

Iranul a lansat o serie masiva de 200 de drone ucigase, rachete balistice si de croaziera / Ce pagube au reușit sa produca

04:50, 14.04.2024 - Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete catre Israel, dintre care "marea majoritate" a fost interceptata fara consecinte grave, doar o baza militara suferind "pagube minore", informeaza AGERPRES.

Aliații din G7 avertizeaza Iranul sa nu furnizeze Rusiei rachete balistice pentru a fi folosite in Ucraina

13:41, 16.03.2024 - Membrii alianței G7 au avertizat Iranul ca va fi lovit de noi sancțiuni occidentale semnificative daca va merge mai departe cu planul de a furniza rachete balistice Rusiei pentru a fi folosite in razboiul din Ucraina, noteaza Euronews. Administrația Biden a tras un semnal de alarma de luni de zile cu…

Iranul anunța ca a tras pentru prima oara rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi

20:25, 13.02.2024 - Iranul a anunțat marti ca a lansat pentru prima oara doua rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi, Shahid Mahdavi, la Golful Oman - o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar.


Ce parere ai despre aceasta stire?