Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul afirmă că pandemia întârzie decriptarea cutiilor negre ale avionului doborât la Teheran

Publicat:

Iranul a declarat luni ca noul coronavirus i-a incetinit planurile de a trimite in strainatate cutiile negre ale avionului ucrainean pe care fortele sale l-au doborat din greseala in ianuarie deasupra Teheranului, informeaza AFP potrivit Agerpres. "Din primele zile ale acestui incident dureros, am anuntat disponibilitatea noastra de a coopera la examinarea cutiilor negre ale avionului ucrainean", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, . "Din partea noastra nu este nimic de ascuns", a afirmat el pentru AFP in cadrul unei conferinte de presa televizate la Teheran.

"Daca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Iranul si-ar putea revizui ”doctrina nucleara”, a declarat un comandant al Gardienilor Revolutiei

16:35, 18.04.2024 - Iranul si-ar putea revizui ”doctrina nucleara” in contextul amenintarilor israeliene, a declarat joi un comandant al Gardienilor Revolutiei, ceea ce sporeste temerile referitoare la programul nuclear despre care Teheranul a sustinut constant ca are exclusiv scopuri civile, relateaza Reuters, citata…

Prima reacție oficiala a armatei israeliene despre bombardamentul de la Damasc: „Persoanele ucise erau agenți teroriști, inclusiv membri Hezbollah”

23:35, 15.04.2024 - Contraamiralul Daniel Hagari, purtatorul de cuvant al armatei israeliene, a afirmat luni, 15 aprilie, ca victimele atacului care a vizat consulatul iranian de la Damasc pe data de 1 aprilie erau "teroristi" angajati impotriva Israelului, informeaza AFP, care noteaza ca acesta este primul comentariu…

Iranul lanseaza o ofensiva diplomatica dupa atacul fara precedent asupra Israelului

14:10, 15.04.2024 - Dupa atacul de sambata cu rachete si drone asupra Israelului, Iranul a lansat o ofensiva diplomatica, purtand discutii cu cel putin noua tari carora le-a transmis ca obiectivul Teheranului a fost unul de descurajare si ca republica islamica va raspunde unor noi agresiuni israeliene, relateaza EFE.

Operațiunea iraniana „Promisiune indeplinita“. Israelul a distrus rachetele și dronele Teheranului cu ajutorul avioanele și a sistemelor antiracheta Arrow

12:15, 14.04.2024 - Iranul a trimis sambata noaptea o ploaie de rachete și drone asupra Israelului intr-o operațiune de razbunare dupa atacul israelian asupra consulatului Teheranului din Siria. Armata israeliana le-a distrus aproape pe toate cu ajutorul avioanelor, sistemelor antiaeriene Praștia lui David și Arrow (Sa

Iranul amenința cu atacuri țarile care ajuta Israelul. Iordania a fost avertizata oficial ca va fi urmatoarea ținta

07:45, 14.04.2024 - Ministerul Apararii din Iran a amenințat țarile care ajuta Israelul cu atacuri din partea Teheranului, agenția de stat Fars anunțand ca Iordania este vizata de o ”monitorizare atenta” și ca aceasta va fi urmatoarea ținta a atacurilor, scrie Haaretz. 

Orientul Mijlociu, pe un butoi cu pulbere! Biden se asteapta ca Iranul sa atace Israelul 'in curand': 'Nu faceti asta!'

22:51, 12.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca se asteapta ca Iranul treaca "in curand" la actiune, ca raspuns la o intrebare despre amenintarile iraniene cu represalii impotriva Israelului, si a lansat un apel Teheranului sa nu atace, scrie AFP.

„Nu faceti asta!” Biden se asteapta ca Iranul sa atace Israelul „in curand”

22:50, 12.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca se asteapta ca Iranul treaca „in curand” la actiune, ca raspuns la o intrebare despre amenintarile iraniene cu represalii impotriva Israelului, si a lansat un apel Teheranului sa nu atace.


Ce parere ai despre aceasta stire?