Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ipostaza rușinoasă în care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă. Fanii vor fi foarte dezamăgiți (Exclusiv)

Publicat:

Reporterii impact.ro au facut-o din nou, iar de data aceasta vedeta pe care au surprins-o intr-o ipostaza inedita este Adriana Bahmuțeanu. Dovada ca vedeta a uitat complet de dieta. Cum arata acum fosta soție a celebrului afacerist . Ipostaza rușinoasa in care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsa Pandemia de coronavirus și carantina și-au spus […] The post Ipostaza rușinoasa in care Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsa. Fanii vor fi foarte dezamagiți (Exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?