Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la patru luni de la moartea tatălui său. Ce a postat manelistul pe Internet: ”Dacă aș reuși să vorbesc cu...”

Publicat:

Au trecut mai bine de patru luni de la moartea lui . S-a stins din viața fulgerator, cand nimeni nu se aștepta, iar prietenii, familia, rudele, dar și cei care i-au asculrat muzica au fost pur și simplu in stare de șoc. Recent, fiul celebrului manelist, Ionuț Cercel, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Judecatoria Mangalia, termen nou azi in dosarul tragediei de la 2 Mai! Matei Vlad Pascu, judecat pentru moartea a doi tineri (VIDEO)

17:05, 13.03.2024 - Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si parasirea locului accidentului. Dosarul se afla in atentia completului de judecata prezidat de Ioana Ancuta Popoviciu, magistrat in cadrul Judecatoriei…

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Ilia Iasin, mesaj impresionant din inchisoare dupa moartea lui Navalnii:Atata timp cat voi trai, nu imi va fi teama de niciun rau. Jur. Aleksei, somn lin, frate

14:15, 20.02.2024 - Politicianul rus Ilia Iasin, care a fost condamnat la opt ani și jumatate de inchisoare intr-un dosar pentru difuzarea de stiri 'false' despre armata rusa, a postat un mesaj despre Aleksei Navalnii pe canalul sau de Telegram, noteaza Rador Radio Romania. In postare, Iasin sustine ca a aflat despre…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

10:41, 18.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…

MAE, mesaj la moartea lui Navalnii: „O pierdere uriașa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice”

10:00, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MA) a transmis un mesaj dupa moartea lui Aleksei Navalnii in care iși exprima regretul profund in legatura cu decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?