Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, vizită oficială în Emiratele Arabe Unite. Întrevederi cu mai multe oficialități din EAU

Publicat:

Președintele Romaniei va efectua, in perioada 18-21 martie 2023, o vizita oficiala in , la invitația omologului sau arab, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Vizita are obiectivul de aprofundare a dialogului politico-diplomatic dintre cele doua țari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Romaniei, in vizita oficiala in SUA. Va fi primit la Casa Alba de presedintele Joe Biden

08:25, 07.05.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, in perioada 7 8 mai 2024, intr o vizita de lucru la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii. Presedintele Romaniei va fi primit marti, 7 mai, la Casa Alba de catre Presedintele SUA, Joseph R. Biden, Jr.Conform Administratiei Prezidentiale, cu acest…

Iohannis, discuție cu Erdogan in plin context al cursei pentru șefia NATO: 'Am avut o discuție telefonica foarte buna!'

21:20, 19.04.2024 - Iohannis, discuție cu Erdogan in plin context al cursei pentru șefia NATO: 'Am avut o discuție telefonica foarte buna!'Președintele Romaniei a purtat un dialog cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Cei doi au discutat despre actuala situație din regiunea noastra.

VIZITA IN EMIRATE Premierul Ciolacu, in Emiratele Arabe Unite

14:35, 19.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan,... The post VIZITA IN EMIRATE Premierul Ciolacu, in Emiratele Arabe Unite first appeared on Informatia Zilei .

Ministrul Digitalizarii, ințelegere cu omologul din Emiratele Arabe

21:50, 18.04.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii (MCID), Bogdan Ivan, a semnat, joi, un memorandum de intelegere cu ministrul pentru Inteligenta Artificiala si Economie Digitala din Emiratele Arabe Unite (EAU), Omar Sultan Al Olama. „Astazi, la Abu Dhabi, in prezenta premierului Marcel Ciolacu si a presedintelui…

Marcel Ciolacu, primit de președintele Emiratelor Arabe Unite: 'Pe timp de pace putem contrui' (VIDEO)

20:06, 18.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Presedintele Emiratelor Arabe Unite si conducatorul Emiratului Abu Dhabi.„Pe timp de pace putem construi.

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj la intalnirea cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan: "Pe timp de pace putem construi"

19:40, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite și conducatorul Emiratului Abu Dhabi.

Ciolacu, intrevederi cu reprezentanți ai companiilor din Emiratele Arabe Unite: Am convenit dezvoltarea unor proiecte majore de investiții

15:50, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca s-a intalnit, joi, cu reprezentanții unora dintre cele mai puternice companii din Emiratele Arabe Unite, printre care Al Dahra, Mubadala, IHC/Abu Dhabi Ports și ADNOC cu care a convenit dezvoltarea unor proiecte majore de investiții in Romania.

De astazi romanii pot cere apa gratis la restaurante sau cantine. Iohannis a promulgat legea

11:45, 12.04.2024 - Președintele Romaniei a promulgat, vineri, legea privind stoparea creșterii prețurilor la produsele alimentare. Astfel se limiteaza adaosurile comerciale practicate in procesarea și comercializarea unor produse alimentare esențiale.Astfel, potrivit OUG nr.


Ce parere ai despre aceasta stire?