Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii de proporţii în Chişinău

Publicat:

Sunt inundatii in Republica Moldova, iar urmarile sunt dramatice. La Chisinau, torentele formate pe strazi au luat cu ele zeci de masini.

FOTO Facebook

Sunt inundatii in Republica Moldova, iar urmarile sunt dramatice. La Chisinau, torentele formate pe strazi au luat cu ele zeci de masini.

Presa din tara vecina spune ca pe mai multe strazi din Chisinau nu se mai poate circula, din cauza apelor care masoara, in unele locuri, chiar si un metru si jumatate.

Parcarea aeroportului din capitala a fost, de asemenea, complet inundata. a…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin i-a scris Maiei Sandu: Este important sa oprim orice incercare de a denatura sau de a uita istoria noastra comuna

11:21, 09.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Armata israeliana anunța uciderea unui comandant important al Hezbollah, Ismail Al-Zin

22:05, 31.03.2024 - Armata israeliana a anunțat ca a ucis, duminica, un comandant Hezbollah intr-un atac aerian asupra unui vehicul in Liban. Este vorba de Ismail Al-Zin, un comandant al unitații de rachete antitanc a Forțelor Radwan ale Hezbollah, scrie Reuters.

Dilemele dependenței, prizonierului și a securitații. Rusia lui Putin și joaca agresiva cu Republica Moldova

07:05, 06.03.2024 - Recentele diatribe de la Moscova la adresa Republicii Moldova, și chiar absența Republicii Moldova din discursul lui Putin despre Starea Națiunii subliniaza multiplele dileme ale dependenței, prizonierului și a securitații din regiunea Republicii Moldova.

Europarlamentarul USR Vlad Botoș solicita Comisiei Europene accelerarea procesului de aderare a Republicii Moldova

16:35, 05.03.2024 - In lumina ultimelor declarații și evenimente care au loc in Republica Moldova, mai exact in regiunea separatista Transnistria, europarlamentarul Vlad Botoș a transmis o scrisoare președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și comisarului responsabil cu vecinatatea, Oliver Varhelyi, prin care…

Muravschi condamna declarațiile lui Spinu despre licitația Duty Free: "Submineaza increderea"

22:40, 04.03.2024 - Fostul vicepremier și ex-ministru al Economiei al Republicii Moldova, in prezent expert independent, Alexandru Muravschi, a criticat declarațiile lui Andrei Spinu, potrivit carora compania franceza Lagardere Travel Retail ar putea ciștiga licitația pentru inchirierea spațiilor Duty Free de la Aeroportul…

Franța face un nou anunț dupa cel privind trimiterea de trupe NATO in Ucraina: E vizata Republica Moldova

17:45, 01.03.2024 - Statele europene discuta cum sa consolideze sprijinul militar acordat Republicii Moldova, in conditiile in care aceasta se confrunta cu eforturile de "destabilizare din ce in ce mai agresive" din partea Rusiei, a declarat joi purtatorul de cuvant adjunct al Ministerului francez de Externe, citat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?