Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNTREBAREA ZILEI: VINERI - Cât câștigă un bărbat în opt ore de film pentru adulți?

Publicat:

Daca ți s-a parut vreodata ca meseria de actor în filmele pentru adulți este ușoara, acest material îți va da exact cifrele pentru care se lucreaza.

100, actorii normali fara reputație la nivel mare câștiga câteva sute de dolari pentru opt ore de filmari.

În același timp, pentru un film pentru adulți în care sunt implicați doar doi barbați, actorii pot pleca acasa și cu 5000 de dolari, cu mult mai mult decât atunci când vine vorba de sexul între un barbat și o femeie.

Recent, numarul barbaților care se implica…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intrebarea de 9 trilioane de dolari: cine platește tranziția ecologica?

15:30, 06.05.2024 - Factura va fi imensa. Finanțarea combaterii schimbarilor climatice la nivel mondial va trebui sa creasca la 9 trilioane  de dolari pe an pana in 2030, fața de puțin sub 1,3 trilioane in 2021-2022. Europa va trebui sa investeasca 800 de miliarde de euro in infrastructura sa energetica pentru a indeplini…

Congresul SUA a aprobat un pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari, care include și Ucraina: "Zelenski, du-te si castiga"

08:01, 24.04.2024 - Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu usurinta, marti seara tarziu, in Congresul SUA, dupa luni de amanare, deschizand calea pentru o noua finantare de miliarde de dolari pentru Ucraina, in contextul in care forta de invazie a Rusiei avanseaza si Kievul duce lipsa de provizii militare, transmite…

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii

12:30, 28.03.2024 - Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia continua investițiile in aparatura medicala de ultima generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai inalta calitate. Recent, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?