Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întrebarea Zilei: Până unde este pregătit să meargă Smirnov?

Publicat:

"Smirnov si cei care stau in spatele lui nu vor renunța de buna voie la putere. Intrebarea este pana unde in aceasta confruntare, ei sunt pregatiți sa ajunga".

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tradiții și obiceiuri in Sambata Mare. Rugaciunea pe care sa o rostești astazi daca vrei sa iți mearga bine

09:55, 04.05.2024 - Astazi, 4 mai 2024, creștii sarbatoresc Sambata Mare, care marcheaza ultima zi din Saptamana Patimilor. In aceasta zi, inainte de Invierea Mantuitorului, sunt respectate cu sfințenie o mulțime de tradiții și obiceiuri.

Coaliția ar fi decis sa mearga cu candidați separați pentru Primaria Capitalei

08:40, 23.04.2024 - Coalitia PSD – PNL a decis sa mearga cu candidaturi separate la functia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) si Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor doua partide, au declarat, pentru Agerpres, surse politice. Decizia a fost luata dupa o sedinta a coalitiei…

Star Matinal. Unde nu mai vrea Andreea Balan sa mearga vreodata. Vacanța pe care vedeta nu o va mai repeta: „Ai impresia ca mori...” / VIDEO

10:40, 28.03.2024 - Andreea Balan a dezvaluit unde nu mai vrea sa mearga vreodata! Vacanța pe care indragita vedeta nu o va mai repeta. Ce a marturisit cunoscuta cantareața cu privire la locul pe care l-a vizitat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep? Sportiva va colabora cu un spaniol: „Sper sa mearga bine, eu il apreciez foarte mult”

16:15, 20.03.2024 - Deși a fost eliminata de la turneul WTA1000 de la Miami, Simona Halep a facut o dezvaluire importanta, dupa meciul cu Paula Badosa, din primul tur al turneului.Sportiva a  anunțat ca și-a ales noul antrenor, fiind vorba de spaniolul Carlos Martinez Comet (49 de ani)."Am vorbit cu Carlos Martinez,…

De ce se leaga șnurul de la marțișor in copac. Ține cont de aceasta tradție daca vrei sa-ți mearga bine tot anul!

17:15, 01.03.2024 - Șnurul alb și roșu al marțișorului este un obiect tradițional cu multe semnificații și cu o istorie straveche. Descopera de ce se leaga marțișorul in copac, dar și ce alte tradiții se respecta și in zilele noastre!

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Grosu despre concursul pentru șefia PG. „Merge concursul inainte, sa mearga sanatos”

09:21, 16.02.2024 - Președintele Legislativului, Igor Grosu iși dorește ca in urma concursului pentru funcția de procuror general sa iasa invingator un candidat care „sa se apuce ulterior de treaba”. Grosu a ezitat sa spuna daca in lista actualilor candidați se regasește vreun nume care ar fi demn sa schimbe lucrurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?