Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Într-o comună din Timiș, măsurile împotriva ambroziei dau roade

Publicat:

Fenomenul ambroziei a cuprins o mare parte a judetului Timis, de la luna la alta inregistrandu-se tot mai multe cazuri de persoane afectate de efectele negative ale acestei plante asupra aparatului respirator. Numarul acestora a facut ca autoritatile ... The post Intr-o comuna din Timiș, masurile impotriva ambroziei dau roade appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Macron i-a transmis lui Netanyahu ca doreste sa "consolideze masurile" impotriva "actiunilor destabilizatoare ale Iranului"

23:55, 22.04.2024 - Emmanuel Macron i-a transmis luni premierului israelian Benjamin Netanyahu ca doreste "evitarea" unei "conflagratii" in Orientul Mijlociu, si si-a reiterat "hotararea de a consolida masurile pentru a contracara actiunile destabilizatoare ale Iranului", a

Imagini dezolante, intr-o superba comuna din Buzau

11:05, 16.04.2024 - In pitoreasca localitate Bozioru, unde apele și padurile ar trebuie sa fie izvor de sanatate, comunitatea se confrunta cu o realitate dezolanta: poluarea cu deșeuri. Recent, pe grupul de facebook Boziorenii au aparut imagini cu albia raului Balaneasa, plina de gunoaie. Fenomenul, care a luat amploare…

Doua noi puncte gastronomice locale, autorizate intr-o comuna din Timiș

21:51, 02.04.2024 - Dupa ce mai mulți ani la rand au derulat activitați de promovare turistica a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunitații in mai multe activitați de profil, doi localnici au deschis doua puncte gastronomice.

Alin Nica anunța ca va candida la CJ Timiș impotriva PNL-PSD

14:40, 27.03.2024 - Șeful CJ Timiș, Alin Nica, a subliniat intr-o intervenție la Digi24 ca va continua sa candideze pentru Consiliul Județean din partea unei alianțe de dreapta, urmand ca vina cu o decizie in zilele urmatoare.

Franța ia masuri radicale impotriva fast fashion: Ce inseamna suprataxa de mediu pentru industria textila

01:05, 16.03.2024 - Camera inferioara a parlamentului Franței a susținut o serie de masuri pentru a face moda rapida la prețuri reduse, in special articolele produse de producatorii chinezi de masa. Votul de joi face din Franța prima țara din lume care "legifereaza pentru a limita excesele modei ultra-rapide", a declarat…

Buget sarac, dar obiective ambițioase, intr-o comuna din Timiș

13:55, 15.03.2024 - Buget sarac, dar obiective ambițioase, intr-o comuna din Timiș. Situata in codrii din zona montana Poiana Rusca, la limita de est a județului Timiș, comuna Margina reunește, in cele noua sate componente, doar puțin peste doua mii de locuitori.

Tribunalul Constanta, decizie privind masurile asiguratorii din dosarul Marcelei Enache, fostul secretar al municipiului Constanta (MINUTA)

15:56, 26.02.2024 - Impotriva deciziei de azi se poate face contestatie, in termen de 48 de ore de la comunicare.Judecatorii Tribunalului au hotarat astazi, 26 februarie 2024, sa mentina masura asiguratorie dispusa de procurorii DNA Constanta in dosarul in care este vizata Marcela Enache, fostul secretar al municipiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?