Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERZISE! Lady Gaga şi Beyonce, prea periculoase pentru chinezi!

Publicat:

Cele mai recunoscute piese ale lui , sau Beyonce au ajuns pe lista neagra a al Culturii pe motiv ca pun in pericol cultura nationala si de stat din China, scrie .

Cu toate ca sunt ascultati de oamenii din intreaga lume, iar piesele lor sunt considerate adevarate hituri, peste o suta de melodii din repertoriul celor mai in voga cantareti inernationali urmeaza sa fie sterse pana la 15 septembrie de pe site-urile chinezilor fiindca sunt considerate daunatoare populatiei.

Ministerul…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele Unite introduc taxe vamale de 100% pentru importurile de mașini electrice din China / Creșteri puternice și pentru alte importuri chinezești

13:00, 14.05.2024 - Administrația președintelui Joe Biden a dezvaluit marți un pachet de noi taxe vamale pentru o serie de importuri din China, taxa pentru mașinile electrice chineze urmand sa creasca la 100%, relateaza Reuters și The Guardian.

(VIDEO) Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska

10:36, 08.05.2024 - Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska, filmate cu camera de bord a unei mașini au facut inconjurul lumii. In cateva secunde o cladire a fost facuta una cu pamantul, potrivit The Guardian . Statul a fost lovit de peste o duzina de tornade care au distrus sute de case și afaceri, potrivit…

China continua sa persecute ilegal familii intregi prin pedepse colective

08:05, 16.04.2024 - China continua sa ținteasca ilegal familii de activiști și desidenți in ciuda angajamentului de a pune capat pedepselor colective, au aratat un grup care lupta pentru drepturile omului intr-un raport, informeaza The Guardian. 

Ministrul Raluca Turcan anunța blocarea a doua filme considerate propaganda rusa

11:55, 10.04.2024 - Arhiva Naționala de Filme reziliaza contractul pentru difizarea in doua cinematografe a unor filme considerate propaganda rusa, a anunțat miercuri ministrul Culturii, Raluca Turcan.Potrivit ministrului, cele doua filme urmau sa fie proiectate la Cinema Eforie și Cinema Union.

Trei cele mai periculoase poduri din lume

09:15, 09.04.2024 - In Pakistan, in Siberia și in China se gasesc cele mai periculoase poduri. The post Trei cele mai periculoase poduri din lume appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Olaf Scholz intra pe TikTok, in incercarea de a ajunge la tinerii alegatori, și face o promisiune: „Nu voi dansa” | VIDEO

16:56, 08.04.2024 - Cancelarul german calca pe urmele lui Joe Biden și ale altor importanți lideri occidentali care au decis sa foloseasca TikTok, Olaf Scholz promițand luni, 8 aprilie, ca nu va fi vazut dansand in postarile pe care le va face pe aceasta platforma chineza de socializare populara in randul tinerilor, scriu…

Olaf Scholz și-a facut cont pe TikTok. Ce promisiune le-a facut cancelarul german tinerilor de pe platforma

16:45, 08.04.2024 - Olaf Scholz calca pe urmele lui Joe Biden și ale altor lideri care și-au facut conturi pe TikTok. Cancelarul german s-a alaturat luni platformei de socializare, cu cateva zile inainte de vizita sa in China și le-a facut tinerilor o promisiune, scrie The Guardian.

TikTok, mai aproape sa fie interzis in SUA daca nu se rupe de China. Proiectul a fost votat de Camera Reprezentanților

20:15, 13.03.2024 - Camera Reprezentanților a adoptat miercuri un proiect de lege care ar impune proprietarului chinez al TikTok, ByteDance sa vanda platforma de socializare, in caz contrar, aceasta riscand sa se confrunte cu o interdicție totala in Statele Unite, potrivit The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?